Sajam nautike 2014 Zagreb 19-23. 02

Autor maverick, Veljača 11, 2014, 08:44:07

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Rap

Citat: Alija  u Veljača 21, 2014, 23:22:41
Stavio bi Maverik opširnije, ali ne smije zbog pravila foruma ,nazivi plovila su malo čudni .... KARNIc , PIČULJAN ....... stavio bi i ja fotki al bojim se da će biti brisane (jbg ,nisam im ja davao imena )   :stripii:
bolje nemoj,ti si konfliktan tip  :thefinger:

maverick

Nije uopce...nosa neke račiće od gume i baca onim oko motora i pita ih što izlažu motore koji su bili u vodi.... :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Alija

Kume al sa 15 000 nađosmo se na 12 000  :headbang:
Rak sine ,rak  :takoje:

baka

To je svake godine sve tužnije i tužnije. Prije je to sve bilo puno, barem 4-5 hala su bile popunjene, bilo je dobrih sajamskih popusta, ali baš dobrih što se tiče motora i čamaca, pa štandova s ribolovnim priborom. Nije to ni onda bilo nešto posebno, ali je bilo donekle zanimljivo za vidjeti, pariti oči na jahtama i ako ništa drugo trebalo ti je par sati da obiđeš sve. Išao sam svake godine, a sad nisam bio ni prošle ni ove i sve mi se čini da me takvi sajmovi neće još dugo vidjeti.
Pecanje je bolest, ali pomaže kod drugih bolesti!

maverick

A mi smo otisli da ubijemo dan...pojedemo nesto..popijemo koju kavu..a ostalo...jbg...nije nam bilo ni bitno toliko...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

baka

Sad ćeš imati šta gledati par dana, sve one prospekte što si pokupio.
Pecanje je bolest, ali pomaže kod drugih bolesti!

maverick

Stepa

DT Cerna nakon mukotrpnog i iscrpljujućeg zasjedanja do sada jednoglasno donijeli odluku da furimo za Zg u 8,00h,suzdržanih 0 i protiv 0 :occasion14:
Samo lijen čovjek ne može ulovit ribu

Ivan Borojević

Jel bilo kakvih sajamskih popusta na motore,zanima me neka jamahica ft 9.9,za brodic. 

maverick

Sajamski popust je deset posto...ali cijene su otisle gore nekih 7 posto nedavno....znaci nista pametno i preskupo...

Alija

Citat: jovicabor30  u Veljača 22, 2014, 07:15:42
Jel bilo kakvih sajamskih popusta na motore,zanima me neka jamahica ft 9.9,za brodic.

opcija da kupiš na sajmu (izložene, da ih ne vucaraju nazad)još ide dolje,uz sajamski popust još ti spusti dosta  :takoje:

Harley

Jucer popodne je bio dan za kupovinu, prijatelj kupio gumenjak sa motorom oko -40%, to im je valjda nabavna cijena, gledao sam sonare, jer ovo drugo me bas i nije zanimalo.
Living your dreams, do not dream the life