Čuvarice koje koristimo

Autor Jožef1, Veljača 11, 2014, 18:29:29

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Jožef1

Lagano nam na vrata kuca proljeće. Kolege sa čamcima možda niti nemaju takovih slatkih problema kao, gdje čuvati ulovljenu ribu?! Međutim ima nas "obalaša" koji znamo pecati i na strmim obalama, gdje je razina vode niža od obale ponekad i do 2metara. Kakove čuvarice koristite/mo? Po vašim iskustvima, koje čuvarice su dobre, koje ne kupovati? Ja sam u nedoumici koju kupiti a da traje, koje dužine itd. Koja su vaša mišljenja- iz prakse.
život ti ovisi od udice- izbjegni to zlo....

KvacakZu

miha

šaranski carp-sak . svilen. lako održavanje opereš pod mlazom tople vode osušiš i to je to .

Klifton

Citat: miha  u Veljača 11, 2014, 19:10:39
šaranski carp-sak . svilen. lako održavanje opereš pod mlazom tople vode osušiš i to je to .
Od šaranskih samo ne spro,upetlja se leđna peraja i veliki problemi  :occasion14:

maverick

I na čamcu je muka..počeo odnedavno koristiti čuvaricu...onu šaransku...dobio od kolege toktiza...kao vreca..fino se pere a riba ziva
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Jožef1

Imam nešto slično za šarana, samo ručno pletena bez karika (obruča) te stalno moram otvarat čuvarku- ne zaradi šarana- bude tu i bijela riba, ove godine, imam namjeru posvetit se više pecanju deverika+ šarana na jezerima ali i na Dunavu. Neki mi preporučaju kupiti takmičarske čuvarke, skupe su jako.... ali, plutajući su, dužine od 2,5-4m i više ali cijena ne odgovara  :no:

maverick

Imas li nekog da ti isplete, kod nas perek plete odlicne
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

baka

Parcov mi bio ušao u čamac i cijelu izgrizao pa sam je bacio na pol Dunava.Ako je neko zakači i izvuče ne mora mi je vraćati, slobodno neka si ju ostavi.  A bila baš dobra ručno pletena velika s obručima.
Pecanje je bolest, ali pomaže kod drugih bolesti!

Jožef1

Hvala dravski- već sam kontaktirao dombu  :thumbsup: Ručno pletena čuvarica je za cijeli život (ali bez parcova i miševa)- baka, šteta za tu čuvaricu.

KvacakZu

pletena se teško suši bolja ova što ti preporučio dravski :wave:

Jožef1

dravski pecaros

zato sam i reko ostavis na suncu sat vremena i suha...  :icon_salut:

DIDAPATAK

..eto sam se unovio  :hello2:  :toothy9: :occasion14:
..danas od Pereka nabavio meredov(svib  :ok:) i čuvarku..
..eh..kad bi bilo zdravlja..znanja  :stripii:..i pomalo sreće   :rofl2: pa da je napunim  :eek:..
.. :baba:
..P.S..Perek   :notworthy: :notworthy: :notworthy:

No