Orašje-malo šminke

Autor maverick, Veljača 11, 2014, 19:53:15

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

CeC

Svaka čast Mario :icon_thumright:,odlično izgleda,nisam se nadao da će tako ispasti,još kada stavim sitnice poput bitvica i lajsne drvene i može na vodu....

Skidam kapu za napravljeno :ok:

mlb

Svaka čast , ima taj šef žicu za te stvari!! :icon_thumright:

Darko

radio je po uputama Jure i mene  :stripii:
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

mlb

za juru neznam ali kontam da si ti bio tamo samo zbog bolje atmosvere  :stripii:

Grof

Maverick svaka čast, ovo si napravio vrhunski  :notworthy: :notworthy: :notworthy:
Tu je brate odmah iza panja

sandra

OOoo..gledam prvu sliku..pa onda Vaših  :red_indian:..ruku djelo..
dakle  :notworthy:..bit če nešto od Vas.. :icon_biggrin:

ibro dirka

fino izgleda, vidio sam jedan slične boje, fino projuri dravom a tjera ga 15ks yamaha mislim...

Franko

Bolje umrijeti od litre nego od kapi.

dus

stvaroo odlično izgleda ! koliko košta takva zezancija !

rj

krivi naslov ...to nije malo šminke ...to je vrhunska generalka  :ok:
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

maverick

A otpilike materijal 1000 kuna...mozda i malo vise...boje..plastika...filer jedan i drugi...antialgin...nakupi se zezancije i to dosta...ruke...kako se dogovori...ali ima 7 dana posla
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

silure

kuka

Nakon četiri dana šmirglanja, kitanja i krpanja, ispalo je bolje nego sam očekivao za prvi put. Slijedi rekonstrukcija gornjeg dijela. velika hvala Poglavici na savjetima
Mudrost dolazi s godinama. Međutim, ponekad godine dođu same.

maverick

Odlicno...najljepse je kad to sam odradis za sebe  :ok:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

DIDAPATAK

..odlično  :ok: i jako motivira :clap2:..uz pravi savjet i puno truda do lijepih rezultata.. :notworthy:
..jedva čekam nastavak..
.. :hi: