Orašje-malo šminke

Autor maverick, Veljača 11, 2014, 19:53:15

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

Kolega je odlučio malo promjeniti raspored boja...odavde smo krenuli ...

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Darko

Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

maverick

A nadam se da će se kolegi svidjeti kako je na kraju završilo 

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

maverick

šajzika

Bravo majstore  :icon_thumright:
camac koji je meni osobno neatraktivan izgleda divno , bas si me ugodno iznenadio da to moze tako izgledat   :icon_thumright:
Audentes fortuna iuvat

maverick

Još ostaju bitve, poklopac vrata i nesto sitnica...i spreman je za pecanje  :ok: a lijep izbor boja od relativno neuglednog plovila s malo truda moze napraviti bas lijep čamac, nadam se da ce se i vlasniku svidjeti  :toothy12: ako se ne svidi, vec imam kupca za njega  :stripii:

Kugla

Susjed svaka čast, jako lijepo urađeno, nisam ni sumnjao u tvoje ruke!  :icon_thumright:

šajzika

bitno da si se rjesio plave, kad ga vidim plavog na vodim odmah  :icon_puke_r:

Audentes fortuna iuvat

Ivan Borojević

Citat: šajzika  u Veljača 11, 2014, 20:04:13
bitno da si se rjesio plave, kad ga vidim plavog na vodim odmah  :icon_puke_r:
Sta fali plavoj, nisi ti vidio orasje u ruzicastoj boji, :stripii: :rofl2: :no:, inace simpa camci sa 6 ks idu jako fino a jako malo trose, malo slabija plastika al dobro za te novce  :ok:

jura

Vrhunski napravljeno :ok: , kao obićno zaboravljaš napomenuti da smo Darko i ja obavili znaćajan posao u toj prići a to je podigli ćamac na nosaće :stripii:

TonyC

maverick

Napravljeni su i nosači za veslo, tako da ne klepeta po čamcu...

A nakon ovih radova ide na ugradnju jedne ukrasne hrastove lajsne oko cijelog čamca , tako da ce s tim poprimiti jedan sasvim drukciji izgled...

Darko

daće ti jura sharka za njega ako mu prebaciš volan i komande  :stripii:
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

rj

lijepo kume  :ok: samo na lajsni zaobli rub i to dobro zaobli dase ne lomi lajsna
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

maverick

Lajsnu ce raditi stolar, ovo sam samo naslonio da vidim ako ce boja hrasta napraviti kontrast na ovoj zelenoj boji.....lijepo ce mu stajati