djelovi za tohatsu

Autor zvona, Veljača 12, 2014, 21:01:23

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

zvona

trebaju mi dvije podloške i neka što bude unutra..vidi se na slici gdje treba..

zvona

neznam kako se zovu djelovi ispričavam se  :bye:

zvona

jel zna netko gdje bi moglo bit..ja na internetu nemogu nać nigdje..

rj

a koji je model motora u pitanju  :sha: i koje podloške  :sha:
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

šajzika

kolko ja znam to je tohatsu od 5 konja iz 2000g.
eh sad koje podloske  :dontknow: :dontknow:
kaze da se vidi sa slike , ali ne vidim nista  :glasses9:
osobno mu nemogu pomoci ni trazit po netu jer neznam sta trazim  :violent1:
ima na njuskalu pregrst oglasa tipa http://www.njuskalo.hr/vanbrodski-motori/dijelovi-mercury-mariner-5ks-oglas-7754500
Citat:dijelovi za mercury mariner tohatsu 5 2i 4 takta;duga noga,nosac,blok motora ,struja,karburator,kape......
al opet  :dontknow: :dontknow:
Audentes fortuna iuvat

davor99

Trebaju vam dvije podloške, koje idu na spoj motora sa nogom (čizmom)  i drugi koji ide izmedju noge (čizme) i getribe One vam izgledaju više kao šešir
To vam je najlakše dati napraviti od one bijele plastike koju zovu SIPAS i svaki tokar zna o kakvom se matrijalu radi
To vam je dio na slici pod br 1 imate 2 kom gornji i donji

2002 And Earlier M5B DRIVE SHAFT HOUSING, GEAR CASE
Tohatsu šifra tj br djela vam je 369S61020-2 ili  http://www.boats.net/parts/detail/tohatsu/T-36961-0200.html

Vodite ljubav, a ne psa

zagi

maverick

Ako se ne varam mislis na plastične lezajeve...na njima se zakrece motor u odnosu na stegu....najbolje daj nekom da ti napravi od plastike kao sto ti je davor napisao...ili nazovi brstila pa pitaj ima li slucajno....
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

zvona

gdje viri osovina od mjenjača tu se vidi veliki zazor..

morat ču nać mjere pa da mogu tokaru odnjet da napravi..davore znam na koju plastiku misliš..javit ću se retfali svakako.. keči zna objasnit šta treba al nema ga na forumu..  sutra ću pogledat o kojem se modelu radi

KEČI

Radi se o dva okrugla bakelitna prstena koi služe kao klizači na spoju noge i steznog nosača.