Penn Overseass

Autor domba, Studeni 28, 2012, 14:09:22

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

domba

Posjedujem jedan 60gramac 3m i trenutno se jos isprobava. Zasad sam zadovoljan akcijom i svime na stapu.
Ima li ga jos netko i kakva su iskustva?

peugeot

kod nas u Osijeku  ih nema od 3 m sve koje sam  gledo su od 2,70 m e sad možda su i došli ja kada sam ljetos rondo po trgovinama nije ih bilo

Juzba

Od 3 metra su 60-gramci, a od 2,70 su 20-50 gramci.

Imam već dvije godine 50-gramca, i odmah je upao u prvi tim......
Kupljen je za zimski lov smuđa zbog širih vodilica al mi se toliko svidio da ide na vodu uvjek prvi  :love7:
Odličan, brz štap, za malo love :icon_thumright:
Ko izgubi dobitak dobije gubitak.

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

domba

Vodilice su odlične za zimski ribolov!
Maverick mislim da je 50gramac oko 650kn

Juzba

Svoj sam platio oko 350 kuna, bio neki popust.

Ostao je još ovaj 60-gramac, al mislim da nekošta toliko ni on.

domba

Možda neki stariji model. Ja i prijatelj smo uzeli zadnja dva ovdje u Zg.-u prije neka dva mj.
Na novom modelu vodilice nisu uvezane crvenim koncem i tri metarac dođe oko 690kn. Rekli su da dolazi na proljeće nova posiljka...

Juzba

Da, stariji je model, a mogu pitati za cijenu ako nekog zanima

Kugla

Juzba a gdje si ga kupio koja trgovina, cijena 0d 350 kn je super ako je tako dobar kako kažeš to je odlično uložen novac.

Juzba

Zadnji put kad sam bio, još je ostao jedan 3 m 60 gramac, trgovina "Šaran" - Cerna.
On je bio malo skuplji od mog.

Kugla

Nekako 270 cm mi više odgovara, nači ga i još po toj cijeni uvijekje teško ali potruditi ću se jer čujem od svih da je ok štap.ali nikad ne znaš dok ga ne uzmeš u ruke svakom nešto drugo paše.

kawasaki

Bilo ih je dosta u Vk u trgovini Orban pa mozda ih jos ima

brzi stapovi nema sta

a s okumom jako ljep komplet  :headbang:
Brzi od Bolena.