Zanimljiva plovila

Autor mossi, Veljača 24, 2014, 22:14:55

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

DIDAPATAK

..najviše mi se sviđa stjuardesa  :headbang:....samo se nešto ne sjećam što bi s njom  :dontknow:  :stripii:
..pitanjce..koliko su osjetljivi ležajevi i ostalo podvozije ..možda neka slija odozdo(ne stjuardese nego prikoljic..)
.. :baba:

pajdo77

Gledam danas jutarnji i u rublici domdizajn ima neka mega jahta kakvu još niste vidjeli. Zove se tropical island paradise i ime sve govori. Ko da si na kopnu a ploviš. Ne znam tu sliku prebaciti vamo pa pogledajte,baš ludo izgleda

maverick

Bilo je tu negdje slika...netko je planirao da je kupi  :stripii:

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

pajdo77

Ja bi mogao pitati da mi daju jedan od onih brodova što odsukavaju na jadranu,u njega nabacam sto kubika zemlje,posadim tratinčice i maznem negdje iz parka jednu sojenicu sa klupama odma i izgledat će ko sestra blizanka ove mega jahte na slici. Ma kad bolje razmislim *ebeš tratinčice,gore ide šljivik :flasica:

Kugla

Citat: maverick  u Rujan 02, 2015, 05:48:51
Bilo je tu negdje slika...netko je planirao da je kupi  :stripii:

To sam ti ja obećao kad dobijem onaj eurojackpot  :occasion14:

pajdo77

Ma ja bi je odma kod Maverika na krečenje i to u neku živčano-zelenu. Ovako mi izgleda ko bolnica na vodi. Daj malo života već kad si dao tu lovu za taj čamac. :baba:

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

šajzika

Audentes fortuna iuvat

maverick

Daaa, da ispričam pricu i ostalim...dosao mi tiger shark na neko sredjivanje..i darko ga slika i posalje sliku sajziki...ovaj to ofarba u roze boju i posalju covjeku kao da su ga tako slikali kod mene u dvoristu... :stripii: covjek se sokirao...skoro dosao po čamac u pol posla  :stripii:

šajzika

a kolko sam cuo moras i nicole ofarbat  :stripii: :stripii:
Audentes fortuna iuvat

maverick

šajzika

Audentes fortuna iuvat

maverick

Njemu bolje da prikolicu ofarbamo...da ga ne prepoznaju na spustu  :stripii:

šajzika

naslikava se takav polugol sa ribetinom i onda se pita sta mu sjeku gume  :stripii: :stripii: :stripii: :stripii: :stripii: :stripii:
Audentes fortuna iuvat