Zanimljiva plovila

Autor mossi, Veljača 24, 2014, 22:14:55

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

mossi

maverick

To je povoljnije nego da je praviš sam s škarama kod nas
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

ljuska

nitko ne komentira cijenu što mislite koliko bi došao kod Stankovića

vatrogasac

S tim da Ehmanns ima kvalitetne satore, znaci nije nesta bezveze.

maverick

Citat: ljuska  u Ožujak 03, 2015, 19:32:46
nitko ne komentira cijenu što mislite koliko bi došao kod Stankovića

Previše u svakom slucaju
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

kobac

Ovaj zeleni s tockovima je stvarno fora

maverick

TopMix

Mora da je jako zanimljivo kad se ovo plovilo vraca nizvodno, pa jos punim gasom  :stripii:

Hunter

ne znam di ovo spada,doso do podvozja od skutera,dugo  2,5 m i siroko oko metar i par cm.
posto u zivotu nisam imo normalni camc necu ni nadalje.sutra ga pocinjem prepravljat,da imam iz cega derat soma na s.dravi.

maverick

Aaaa jeli ima kakve papire da te rijesim muke... :uf: od toga se da napraviti ozbiljna jurilica

Hunter

nemam,nit bi ga rjesavo,taman mi je za staru dravu da ne moram vozit nikog sa sebom jer je mali,a djubre makar ne izgleda tako je iznimno stabilno.debljina stjenki ojacane sa fiberom i karbonskim platnom je malko preko 1cm.znaci prakticno vjecno.

maverick

Znam da je jako kao kamen...   :ok:

Hunter

Završijo čokordusa,stavio i korpicu ko snašice na biciklin.sutra porinuče i flajka staro pramen selection od pramac! :occasion14:

maverick