Pripreme za nadolazeču skupštinu Zajednice ribolovnih društava

Autor šime, Veljača 25, 2014, 15:07:32

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Slaven

Ovo da jedu piju kuvaju fiš, tog će uvijek bit na ovaj ili onaj način. Da se treba poštivat zakon i da trebaju ribočuvari to stoji. Koliko vidim tu i koliko sam vidio i osjetio na vlastitoj koži od batine, sunjog čarde, do kazuka ( za ovaj dole dio neznam) najveći problem su privredni ribari, ko nijh može ukinit, maknit, kontrolirat to neznam, al tu je problem po riblji fond najveći

Jožef1

Stoga ja udaram po "zaštičenim" kanalima i po Tikvešu. Platim dnevnu i Božanski mir te odneseš koliko te nije sramota  :uf: uz pretpostavku da se nešto i ulovi  :takoje: I ovako imamo svi dosta problema, još da nakalamim na moje jadno slabo srce sva ova sr...a, lovoluka- te da me strefi infarkt, nisam sišao s pameti  :no: samo da objasnim: Nikada nisam nosio kući više od tri plemenite ribe  :nono: što znači: tri smuđa, tri šarana, tri soma, tri štuke....  :stripii: koliko je to  :sha:  :icon_scratch:
život ti ovisi od udice- izbjegni to zlo....

tole

Citat: Slaven  u Ožujak 11, 2014, 15:11:31
Ovo da jedu piju kuvaju fiš, tog će uvijek bit na ovaj ili onaj način. Da se treba poštivat zakon i da trebaju ribočuvari to stoji. Koliko vidim tu i koliko sam vidio i osjetio na vlastitoj koži od batine, sunjog čarde, do kazuka ( za ovaj dole dio neznam) najveći problem su privredni ribari, ko nijh može ukinit, maknit, kontrolirat to neznam, al tu je problem po riblji fond najveći

....zaboravio si na potez od mađarske granice do batine.....tamo je najgore.... :BangHead:

Slaven

Jožef1

Nekada sam išao na niagare (rijetko da tamo nisam dobio i po par smuđeva)iznad Batine- sada je pustoš  :angry5: njih nitko ne kontrolira i rade što im je volja....

silure

Jožef1

Moraš užasno dobro poznavati sve mikro lokacije  :ok: drugačije teškooo