Pripreme za nadolazeču skupštinu Zajednice ribolovnih društava

Autor šime, Veljača 25, 2014, 15:07:32

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

tole

miha

ajde promjenili ste predsjednika zajednice a on osto kao doživotni počasni predsjednik .znači došo novi osto stari i dismo nigdje .

tole

zato ja više ne idem na sjednice, ni ove ni one......nek viču nekom drugom "...ajd više šuti oladit će se večera"    :stripii:

šime

Dečki bio sam na skupštini, pa ovo što sam danas vidio i čuo pa to nema zdrave pameti.Jbte prije skupštine svi nezadovoljni i večina gunđa,ali u tijeku skupštine svi za sve glasaju ZA bez ijednog suzdržanog ili nedaj bože protiv.Matrijala za raspravu (nelogičnosti) pun klinac a nitko ništa.Nakon skupštine ista priča ,ono a šta da kažemo kada ništa nemožemo promijeniti.Ma nemogu vjerovati u današnje vrijeme, ma neka se nitko ne uvrijedi pa prave ovce,da se takovo što događa.Samo malo zbrajanja i sve bude jasno.Možda je greška ali niti na tu grešku (ako je) nitko nije reagirao,ako sam dobro sračunao u stavci poribljavanje utrošeno je cca 150 000 kn za cca 2800 kg ribe (što stoji na službenim stranicama zajednice) i u materijalima za skupštinu,onda vas molim da netko izračuna koliko košta kg te ribe.Evo ako sam pogriješio odmah se ispričavam, pa netko tko je možda bolje upućen u to neka mi pojasni HVALA:

ps

Danas sam bio prvi puta i nikad više.Jedan član iz Sarvaša što je nešto pokušao nije dobio podršku,ugasili su ga da ne može postaviti više od jednog pitanja (na koje nije dobio odgovor),a svima ostalima sve je bilo u redu.Valjda smo dobili što smo zaslužili.  :crybaby2:  :crybaby2:  :crybaby2:     

šime

Ma to je upravo tako .Ma ovce smo i tako nam treba.Ma nije mi jasno da nitko ama baš nitko osim čovjeka iz Sarvaša nije pokrenuo raspravu ,u cijeloj atmosferi osiječao se naboj koji nije aktiviran.Velik dio izaslanika nije zadovoljan ali pri samom glasovanju barem da su bili suzdržani,već sve prihvačeno jednoglasno.E pa stvarno smo čudni ljudi nitko da pisne.Nisam mogao niti smio ništa reči jer nisam bio izaslanik,jer po statutu članovi mogu biti nazočni ,ali bez pravo glasa.Jbga

maverick

Pa ne zadovoljstvo je jedno a natuknice kako da glasaju drugo...obećano im je da ce raspolagati s lovom kao i do sada, ako bude neke smjene lete i oni...tako da je ipak zavrseno sve na obostrano zadovoljstvo i na nasu stetu kao i obicno
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Slaven

Samo kukate, dobro je dok ne tuku :dontknow: mada će i to doć još malo :icon_scratch: tamo di jeste imate najbolje vode u Hr, šta da mi ostali kažemo. Svi ti predjesdnici, tajnci, blagajnici i to su ljudi sa svojim problemima, treba i njh saslušati, uvijek postoji i druga strana medalje. 

maverick

Druga strana medalje je kokošarenje na naš račun, ispijanje gemišta i fish od ukradene ribe za poribljavanje...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Alija

Dječaci to vam je kao na vjenčanju : ako netko ima nešto protiv ovog braka ,neka kaže sada ili neka šuti zauvjek !
Uvjek me fasciniralo kako po birtijama i forumima svi imaju sjajne ideje ,nešto bi mjenjali,borili se protiv krivolova .... ALI u stvarnom svijetu šute i k..urcem ne mrdaju.
Nitko ne zove policiju mi ribočuvare ...to nije njihov posao !
Svi znaju da se krade ....pa ipak ne pozovu uskok,poskok i ostale zmije !Napravili bi nešto bolje ....al kad bi mogli samo pamet prodavati ,a da ne rade ništa i da nemaju obavezu !

.....sličnih stvari milijun,niste rekli kad je trebalo (i gdje treba) .... pa ostaje opcija da šutite zauvjek  :hi:

šime

Ma ovo je prestrašno i nemogu se pomiriti sa činjenicom da smo dobrim dijelom ovce.O žderačini i pijačini bilo je i na skupštini prigodnim domjenkom (vjerovatno prasetina nije riba )koji sam naravno zaobišao.Ma imali su pripremljene dokumente za skupštinu(materijale) i nakon negodovanja na ovome forumu su ih izmijenili.Pa nije mi jano kako se može ako si nešto zaradio pa onda potrošio  to može prikazivati ovako ili onako.Pa računica je jasna i nemože se ništa sakriti.Možda može od nas ali neznam dali može od mjerodavnih.

maverick

Možda nam samo ostaje prijava mjerodavnim da se malo prečešlja njihovo poslovanje

šime

Ma naravno da je vrijeme da se netko pozabavi sa njima.Koja je to muljaža pa i da nije ali u našem zakonu o poslovanju bilo kojeg subjekta postoji stavka "nesavjesno poslovanje" ili zlouporaba položaja i ovlasti, a duboko sam uvjeren da tih elemenata ima.Ma dok nismo ovdje pomenuli financije svim udrugama su poslali prvo jedno financijsko izvješče(zajedno sa ostalim izvješćima) pa onda kada su skužoli  gunđanje na ovome forumu onda su poslali drugo koje je naravno znatno izmijenjeno.Pa kako sad to malo ovako malo onako.Baš me zanima dali ima netko i prvo i drugo to izvješće.

maverick

Ako ga netko ima evo drage volje bi ga postavili da se vidi javno , moze mi poslati i na pp ili na email