Neobićne varalice

Autor ljuska, Veljača 25, 2014, 18:52:10

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

ljuska

ajde stavite slike neobićnih varalica na koje lovite

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Greys

Vidim da imaš tzv Tazmanijku neman  :ok:

ljuska

dobio dosta jezeva na savi na nju

Greys

Davnih godina dok nije bilo kastmastera kod nas i ostalih varki, ovo je bila čuvena varka za bajkoša. Poslije ju se teško nabavljalo i vrijedila je ko suvo zlato.

turbler

pa i nisu ovo tolko neobične varalice, ove dve gore su kopije fred arbogast jiterbug-a, desno je tasmanian devil, ispod je hoper poper, ovo malo je valjda yo zuri snap bean, ovaj zeleni s perjem je yo zuri slavko bug ili neka kopija istog, ovaj crveni cranck bait neznam šta je, silikonac u donjem lijevom uglu je barkley (više se ne proizvodi), ovu creaturu desno imam ali nemrem se sjetiti imena, jedino ovaj gore silikonac neznam šta je.

A moja iskustva na navedene varalice - na jiterbuga nikad ni griza, kao ni na ove plastične kopije, tasmanian devil lovi bassa, klena bolena, hoper poper - bass, crbenperke, snap bean - klen, jez, slavko bug mi je bio odličan za štuku i bassa, a svi ovi silikonci će uloviti bassa na raznim montažama.

grgech

jedna, uzaludna, dobio sam da je bolen velki doprati u savi, i niš...

Alija

Neobično po namjeni,dimenzijama ili baš baš neobično  :uf:
Evo prenamjena PROMAŠENOG voblera ...ako ništa drugo neobično je po montaži i balansiranju  :icon_biggrin:

....ovdje je neobično kad u dućanu tražiš BAŠ BIJELE tiple (ova je imala drugu namjenu) ....a prodavaču nije jasno kakve veze ima boja  :uf: ,i onda još kad mu na pitanje zašto bijela svejedno ide u zid,odgovoriš da ti treba za ribolov ....misli da ga zajebavaš  :takoje:

....ova nije neobična po ničemu,al je zanimljiva

...zato ova jest malo neobična ...  :stripii:

mossi

šajzika

Audentes fortuna iuvat

dravski pecaros

swimbait kod nas bas nema velik izbor ali na internet trgovini ima..to se godinama vec koristi za stuku i basa najviše  :hi:

MIKA

Citat: šajzika  u Ožujak 08, 2015, 10:56:56

eto ti ga, na ebayu kosta 15-ak kunica a savager 4 play po nasim trgovinama skoro 15€
jos ovo bolje izgleda od 4plejca
btj ko je tu lud  :BangHead:  :BangHead:  :BangHead:
Čovjek se rodio umoran, a živi da bi se odmorio :D

Zoran Š.

Ovo sa videa je izumi shad alive, imao plutajucu i tonucu verziju bolja 100% od SG i ostalih swimbaitova cijena originala je 15-17 $ sto i nije puno sto se dobije, vjerna imitacija ribice dobra kvaliteta. Sg imam i nakon par ribolova trokuka je ogulila plastiku, sa ova dva to mi se kroz 50tak ribolova nije desilo. Nazalost sam okitio panj sa njima i nikako da narucim ponovo posto u zadnje vrijeme samo jig me pere

mossi

Ima li neko ideju kako otežati ovu virblu da bude jedno 25 grama?!

baka

Pa kud' si taj smeđi uzeo  :eek:. Samo bijeli tipl i udri po bajkošima!
Pecanje je bolest, ali pomaže kod drugih bolesti!