Jig udice

Autor maverick, Studeni 16, 2012, 15:17:16

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

zvona

jel tko koristio one udice L3052 ja ih imam još 10-ak i moram si još uzet.meni su udice odlične  :ok: tanke a opet jake da se mogu izborit sa velikom ribom

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

vatrogasac

Koja je cijena tih udica, mislim na 570H?

rj

za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

vatrogasac

Lomnica_city

Citat: zvona  u Rujan 06, 2014, 10:13:38
jel tko koristio one udice L3052 ja ih imam još 10-ak i moram si još uzet.meni su udice odlične  :ok: tanke a opet jake da se mogu izborit sa velikom ribom

Jesam ja, odlicne su, 4/0 prosniraju samo tako i dobre su za manje varalice (ST 10, Hamer 10, sedovi 7-9cm), a 5/0 je vec ozbiljna udica koja moze i pristojnog soma da prizemlji...

Darko

odlične su  :icon_thumright: koristim 4/0 i 6/0  :hi:
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

zvona

Mislim da cu umjesto 570H 5/0 uzet 3052 5/0 i super..paše u sve kalupe po debljini..a i otporan je špic ne tupi se..dok je 570H opaka udica..ali kod mene nema tolike potrebe za njom

Batica

Udica je odlicna. Koristim je nekih godinu dana. Mada vise pecam na 6/0. Udica za Dunav. Sve vadi napolje

genjura

3052 dobra ,u zadnjem odlasku u apatin uzeli i  eagle claw 630 6/0 o shonessy. vidim da su dobili i WMC 9147 ali samo 4/0 ,dal je neko probao tu udicu?

zvona

da vidio sam i ja tu..poslat ce mi kolega uzorak nje da vidim kaka je..isto povoljna..samo šteta što nema 5/0 ja cu si u ponedjeljak ipak uzet L 3052 5/0 i s njom pecat

Lomnica_city

Ma sta ce ti 5/0 570H, to je udica za ciljani somolov, 2mm debela, treba ti bar rasan 100gr da probijes iole krupnijeg smudja...

zvona

ma uzet cu L3052 5/0 te su mi super udice lete krz kosti..doduše leti i 570H kroz kosti sa octanom 10-35gr..a dosta ljudi rekli nema šanse sa slabim štapom probijat

ispravak pod iole krupniji smuđ je neki od 3kg takog još nisam uspio prvarit da bi ga maznio sa 570H

TopMix

šteta što nema L3052 veće od 6/0. (Ispravite me ako grešim)

Batica

Imas u Carpologiji izbor vecih, udica sa duzim vratom. A iste jacine.