Jig udice

Autor maverick, Studeni 16, 2012, 15:17:16

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 3 Gosti pregledava ovu temu.

rj

ebiga bit će bolje
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

maverick

Kuzim sad...nisam ni imao te nove...mada imam nesto zaliha starih tako da... :ok:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

zvona

Maverick kolega mi je kupio u deonu staru seriju..ja mu poslo udicu u kuverti i indentične su..to su one što sam uzeo tebe

maverick

Ma to moj kum izgleda ostri udice iz fore..pa nas zeza
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

rj

novo brušenje ...ne fantaziram ...mene više ne zanimaju .... moram nać stare zalihe  :mt1032:

sad se vidi razlika

Kugla

Ove desno su stare jel tako?

rj

kawasaki

Kreteni sta reci  :uf:
Brzi od Bolena.

VELJO

Citat: rj  u Rujan 08, 2014, 19:51:47
nove 570H imaju novo brušenje vrha  :eek: definitivno ću ih odebat  :pirate:.....

Nekako mi se čini da ti je novo brušenje vrha samo kap koja je prevagnula, jel si imao još kakvih primjedbi na te udice? Mene i nisu baš oduševile pa zato pitam.
Najveća je mana demokracije činjenica da glas idiota i pametnog vrijedi jednako!!!

rj

samo me ovaj now brušenje smeta  sve ostalo čista  petica ...nikakvih loših iskustava nisam imao sa 570H

TopMix

Nešto slično su uradili sa jig udicama 3030. Nisam baš primetio da taj novi način oštrenja ima neke prednosti u odnosu na te iste udice iz ranije serije. Kod tih udica oblik i veličina, pogotovo 6/0, su mi legli za muvanje sa kederom, al oštrina im je uvek bila mana.

Lomnica_city

Sa svim ne samo sa tim, evo i 630ca ima isto ostrenje, ako mislimo na "olovka stajl".

rj

srećom pa ipak JA odabirem i plaćam 570H ove zime samo kod mene 1500-2000 kom . ne kupujem  :red-card:...osim "starih zaliha" ako nađem

maverick

Ako se bas hvalimo...ja sam ih prosle godine uzeo nesto vise od 6000 kom  :stripii:

rj

prati kume .....za ZIMU....to ti je godišnje doba  :rofl2:

skoro zaboravih ...nova nije isti matrijal ko stara