Jig udice

Autor maverick, Studeni 16, 2012, 15:17:16

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

im84

Maverick je sa ovim zadnjim postom sve rekao. Mala glavica 5-7-10grama, kraći štap sa manjom ''nosivošću'', treba moć propucat pravog krpana, a ako si iole malo slaboji na kontrama...

Meni Sasame vrh vrhova 6/0 i 7/0, a kad se želim počastiti uzmem nešto iz kolekcije Trokara
#foxrage
#fox_rage_fishing

šajzika

Jos uvjek s onim kumho od prije par postova prezadovoljan.
Probao jos par udica sa strane i nisu joj ni do koljena. Meni fantazija
Audentes fortuna iuvat

ossa

Imate dobre a jeftine mustadove udice kod nas u N.S. Ako vas zanima  :hi:
recimo te za male glave uzimam na osonesi udicama ,

Ove za 1400 su super 4/0

Evo kako izgleda n 18g i kanibal od 10cm
Naidju krize, drukcije grize...

maverick

Danas ima stvarno dobrih udica...ali nekako imamo i neku naviku na nesto...valjda nam to ide s godinama  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

mossi

Osso koja radnja u NS?

ossa

Da evo kolega dravski me pretekao, ako vam treba , pošto vidim da polako nestaju, mogu da završim neku količinu...
Ove sa prve slike za 1800 su odlične udice smem da kažem da su u klasi sa sasame, moj sud posle potrošenih 100 sasame udica. Koje sam kod trevara plaćao 30 din/kom. Skoro duplo jeftinija udica a kvalitet vrlo sličan.  :hi:
Ove skuplje sa donje slike su komotno za veće glave , sigurno može za soma.

Ovo su cene od 2015 godine za iste udice ....

:pije:
https://www.pecaros-os.com/proxy.php?request=http%3A%2F%2Fi.imgur.com%2FIxPtKcV.jpg&hash=c2bef26619e1188c4ad92f13904f08f5
Naidju krize, drukcije grize...

maverick

Prije to bilo skupo pa nesto slicno smo radili sami...tko nije cest gost krsa ovo je povoljna cijena
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

kawasaki

Evo danas malo nakon dugo vremena ofarbao novu kolicinu jigova plus vaganje da se nepatim na vodi hehe
Brzi od Bolena.

maverick

Ti se bas volis igrati...gori si od mene... :stripii:

kawasaki

Igracke su pola hobija  :stripii:
Hbg ljepse je tako.  :flasica:
Brzi od Bolena.

kawasaki

Jel ima kakvih dobrih kutija za te jigove. Barem za 100 do 200 kom  :hi:
Brzi od Bolena.

šajzika

Super si ih obojao.
Par kolega i ja koristimo ove kutije iz metroa.
Stane nekoliko kg olova unutra i nema problema
Audentes fortuna iuvat

SMT