Jig udice

Autor maverick, Studeni 16, 2012, 15:17:16

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 4 Gosti pregledava ovu temu.

maverick

Da, mislim da nisam ni našao veće...pregrade se mogu pomjerati po želji a solidno su čvrste....ili to ili onaj kofer za alat...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

kawasaki

E pa to je super. Svidja mi se  :icon_thumright: :notworthy:
Brzi od Bolena.

majstor

Dobre boje i fino posloženo. Jel mogu posuditi na par godina?  :stripii: :stripii:

SMT

Mladji sam, nisam pitao za odobrenje ali dozvoli ću sebi da pokažem jedan lep primer sortiranja udica... Tačno se zna gde koja, nema lutanja... :hi: :hi: :hi:

joshica

Ja takodje volim kada su uredne i kada se zna red. Kod mene to izgleda ovako.

Angler Notes / relax. enjoy. get a bite.
https://bit.ly/2ELKFie

majstor

Pa vi ste pokupovali sve jig udice u okolici. Za to kod nas nestašica.  :uf: :occasion14:

dxdandy

Dali tko narucuje jig udice sa aliexpressa ? uzeo bih si cca 200kom za canibala 10cm i barem 100kom za canibala 8cm ? E sada muci me velicina samih udica i sirina luka na njima i duzina vrata koji se kaci za kopcu. Uzeo neke za 10cm ali imaju predugacak vrat pa reko da vas pitam ako imate sta provjereno.

Thjx !!!

Juzba

uzmi mjeru svojih veličina udica pa uspoređuj sa tim koje te zanimaju, sve ti piše, i dimenzije i debljina žice, tako sam ja radio i nisam se zeznuo
Ko izgubi dobitak dobije gubitak.

SMT

Presložene...

TopMix

E sad, samo da još prođe zabrana na soma... Bistro Jovane :thumbsup:

tutnja

Gdje najpovoljnije kupiti jig udice na komad, a da baš nisu neki krš.. Osijek i okolina?
Ne koristim često pa mi treba po par komada manjih gramaža, od nekih 7-8 do max. 15-18g.
Neka preporuka, savjet.. ciljano štuka, smuđ možda možda, shadovi 4-6"

Poslano sa mog LG-G6 koristeći Tapatalk

No

:hi:

Evo znam gdje ti je najpovoljnije,i nisu krš, ako ti pašu razni oblici olovnih glava na udicama

tutnja

Ne igra mi baš neku ulogu
Koliko ja to bacam mogu i kockaste

Poslano sa mog LG-G6 koristeći Tapatalk

No

Poklonim ti neku količinu svakojakih, pošto sam prešao na okrugle s obilježenim  gramažama, ostalo mi raznih oblika.   :ok: