Jig udice

Autor maverick, Studeni 16, 2012, 15:17:16

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 3 Gosti pregledava ovu temu.

maverick

570H je za mene ono...naostrena armatura 6 mm  :stripii: Ja sam njezan...pretezno dravski varalicar...Štapovi male gramze moraju dobiti ostru i tanju udicu koja nije sklona ispravljanju a dobro probija....Gadjam da duzina bude od 50 do 55 mm jer to mi odgovara i za jig i za muvanje...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

pajdo77

Ja nemam niti jednu jig udicu.samo čeburaška pa trpaj koju udicu za koju gumu,pretežno dvokuke i nema zime

Poslano sa mog SM-A202F koristeći Tapatalk

maverick

Ne muljaj...eno izasla ti slika na faceboku...ŠRD Drava je objavila di pecas na tajnom mjestu...sve se vidi  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

pajdo77

Pa gdje su tu moja prava na privatnost?. Ni pipnilo mi nije na silikon usput budi rečeno. Ne mogu ga nać gdje god bacao

Poslano sa mog SM-A202F koristeći Tapatalk

alexdja

Za široke kedere, krupatice, kesege, deverike i slično, za džig soma na kedera, 570h nezamenljiva udica...

Ne smeta ni smuđu, ali za kauglere i gume, nepotrebno široka...
       Nema više divljeg bučka. :no:

SMT

Deluju dobre za dzig udice…

1 kom=6,5€

SMT

Ove 570H sto se spominju… Ja ih imam… Za smudja ih nikad ne bacam, meni to prejako, preveliko, preširoko, predebelo,  otkud znam…  Uzeo neke bele sad tanke, naspram tih 570H izgledaju kao da su se deca igrala…

Koristim ih za soma(570H)…

A šta znam… Vadio sam somove i na neke uslovno rečeno obične udice, valjda sam imao i sreće…

570H daju onako neki osecaj spokoja ali meni to lično prenaglaseno…. Mada za soma nema jakog pribora… u praksi treba bas jak štap za njih… Meni to u kombinaciji sa nekim debelim PP kad zapnem dole, muka… Tu ništa ne popušta, kad trebam otkinuti… Mogao bih čamac usidriti na tu kombinaciju :stripii: :hi:

alexdja

ossa

Owner jig udice ostre i lepe aberdinke, ali ne one morske. Prosto milina kakva roba.
Naidju krize, drukcije grize...

alexdja

Dobre su i mustad sa zadnjim brojevima 833 i 629...

šajzika

Imao neke kumho 2xxx crne
Tanke. Jake. Ostre ko zilet. Ljepile se na prste. Ne znam sta treba bolje
Audentes fortuna iuvat

smudjoslav

Citat: ossa  u Studeni 04, 2022, 16:25:44
Owner jig udice to i lepe aberdinke, ali ne one morske. Prosto milina kakva roba.

Cekaj bre....do juce si se kunuo u 570H a sad i ovnerke valjaju... :stripii:

ossa

šta oćeš ti? ja sam napisao čoveku da su 570h mnogo bolji izbor, jer je on pitao za EC 570! Te 570 su žica, zato sam sugerisao na Heavy model. Premotaj postove pa vidi.

https://youtube.com/shorts/STCR2oAy7NM?feature=share
Naidju krize, drukcije grize...

Ervin

570H u veličini 4/0 su ok za manje silikone. A odlične su i za šedove do 10-tak cm, kad ne želiš da im ubiješ rad dužom udicom.
U toj veličini nisu ni predebele, bodeš ribu bez problema i sa slabijim štapićima. One od 5/0 i veće traže žešće motke.

Resavac

Ranije sam pecao na neke gamakatsu TH-JIG 22 5/0 i 3/0. 4/0 kao da nije ista udica. Bela, tanka, naopako oštra i dovoljno jaka da izdrži svakog smuđa. Sjajna udica, ali je više je nema u prodaji. Uvoznik mi reče sa prileća kad sam tražio, da je u nabavci poskupela više od 3 puta :eek: