Jig udice

Autor maverick, Studeni 16, 2012, 15:17:16

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 3 Gosti pregledava ovu temu.

Batica

Iskoristio ove lose dane da malo prepakujem jig glave.
Prazno mesto ostavio za cuburaske, ostavio u camcu.

Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока

ljuska

da li netko koristi ove udice Eagle Claw 570

ossa

Da, samo 570H odlične. 570 bez H, tanke i mekane.
Naidju krize, drukcije grize...

mlb

Društvo dali je netko u zadnje vrijeme uzimao jig udice negdje , dali ima šta po nekoj normalnoj cijeni?

maverick

Jucer sam skuzio da sam na rezervi...mozda da neku zajednicku naruzbu napravimo....zadnje sam uzimao wmc iz Njemačke pakiranje po milju komada...ni ne znam sta je sad aktuelno a solidne kvalitete ..
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

mlb

Ja sam za , uzimao bi 5 i 6 veličine!

maverick

Pronjuskamo malo ovih dana pa mozda nadjemo nesto... :ok:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

mlb

Dukson

I meni svijetli rezervna lampica, pa bi se isto pridruzio narudzbi da ne izmisljam.

maverick

Ove koristim sigurno desetak godina....Meni su se pokazale odlične...vecinom sam koristio 4/0 ali ove 5/0 su univerzalnije. Imali smo prije neku šemu pa dostava u Njemacku...ne vidim sad koliko je dostava do Hr...Ovaj paket izadje 1370 kn
https://www.bleigussformen-shop.de/1000er-Pack-VMC-Jig-5150RD-5-0

Vidim da iste prodaje i Vermis u Višnjevcu za nesto malo vise novaca samo su crne...pogledam i kod njih koja je cijena i ima li korekcije na vecu količinu
https://vermis-ribolov.hr/proizvod/vmc-5150-barbarian-bn/

smudjoslav

Citat: ossa  u Siječanj 31, 2022, 18:44:22
Da, samo 570H odlične. 570 bez H, tanke i mekane.
Da 570H odlice ali samo uz Hell Hound stap 90gramac...sa ostalim (normalnim) stapovima je ta udica neupotrebljiva...
Ne mozes ribu probosti sa tom armaturom ...

Stepa

U Bogojevu kod Saše sam kupovao Mustad 100kom-115.ookn
Samo lijen čovjek ne može ulovit ribu

mlb

Uzimao sam u nekoj trgovini kod nas te crne prije par godina , isto nije bila loša cijena ali od deset udica , tri ili četiri su bile kao od paljene žice , saviješ ih bez ikakvog napora!

BeGo