Jig udice

Autor maverick, Studeni 16, 2012, 15:17:16

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 4 Gosti pregledava ovu temu.

Alija

Citat: srco  u Listopad 23, 2014, 08:43:18
... ja pijem i pushim i badzu ja rushim... 😄😄
salu na stranu, izlazim sigurnom10tak puta mesecno, na 300 udica je usteda 10 tak evra ,a ja ne potrosim toliko za godinu dana ... a ne mali broj puta sam izgubio kapitalne ribe zbog udica ( koje uzgred nikada nisu bile lose, ali izgleda nedovoljno dobre) . Ovaj model mi uliva poverenje , a vreme ce pokazati kako se ponasaju u kontinuitetu...

...zato kume samo orlova kandža,i sa tuniranim štapom sa mekanom špicom kroz četku ide glatko.
Pušenje može biti jedino udice ,ali ribe .....TEŠKO  :ok:

da nebi bilo da je na fotki mali somić cca 3kg ..... ide i kroz veće ...

srco

... slazem se kume ...

Lomnica_city

Citat: srco  u Listopad 23, 2014, 08:43:18
... ja pijem i pushim i badzu ja rushim... 😄😄
salu na stranu, izlazim sigurnom10tak puta mesecno, na 300 udica je usteda 10 tak evra ,a ja ne potrosim toliko za godinu dana ... a ne mali broj puta sam izgubio kapitalne ribe zbog udica ( koje uzgred nikada nisu bile lose, ali izgleda nedovoljno dobre) . Ovaj model mi uliva poverenje , a vreme ce pokazati kako se ponasaju u kontinuitetu...

Ja potrosim vise verovatno, ne puno vise ali vise, a sve udice o kojima sam pisao su bar isto jake ako ne i jace od ovih!! Nema sanse da se izgubi bilo koji smudj ni sa 4/0 EC-a 3052, a kamoli vece, a 3030 se samo 4/0 i 6/0 i prodaju ovde i obe su prejake...

Batica

Probao nove 3030 6/0 i nedopadaju mi se. Slabije su nego stariji model.

Ive

Kakva su vam iskustva sa EC 574h?
Ono što me ne ubije..ja probam opet!

maverick

Ok, malo duze...solidne za muvanje....
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Ive

Ali su i pliće u odnosu na 570h jelda ?
Ono što me ne ubije..ja probam opet!

maverick

Jesu...mada nisam mjerio bas jednu uz drugu
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Lomnica_city

Ko zna gde ima online da se kupe te Fudo koje ste hvalili, i jel dosta 4/0 za Orka i Manns sed 8-9cm?

MIF

Meni je 4/0 dosta za sve sedove od 4",a ponekad mi je i za 5 taman

zvona

Koje udice koristite za jig sa kederom..sa klasičnom bjelicom

TopMix

Za zimsko varanje smudja sa krupnijim kederom na jig udici momentalno koristim kumho special jig 2434N. Ne volim te udice iz više razloga, al fakat je da dobro ubadaju i sa njih imam najmanje spadanja. Imaju dubok i širok luk, a oštre su ko žilet ... bar do prvog susreta sa kamenom ili bilo čime tvrdim...Onda ih bacam jer onda nisu više ni za q.

Lomnica_city

Ako u tom susretu ne pukne na prvom prelomu od alke ka spicu...

No

jel zna netko gdje se može naručit eagle claw udce,  da se plaća paypalom.imam problem naručio mi nećak i platio 11oo udica kod www.captainhookswarehouse.com,međutim poslali mu sinoć ,mail i traže još 40$,tako da ću to morat vjerovatno otkazat ne kužim u čemu je štos.jel imao tko kakvo iskustvo s njima i jel zna šta je u pitanju :sha:

mossi

citat:
International packages may require additional shipping costs.
Shipments outside the US will be emailed detailed shipping and handling charges for conformation before shipping.

Međunarodni paketi imaju dodatne troškove poštarine i potrebno ih je e-mailom ugovoriti PRE slanja.

To što je neko platio bez unapred ugovorene cene, znači da je platio troškove poštarine za područje USA.
A tih 40$ je medjumarodna poštarina i pakovanje.  :angry3: