Jig udice

Autor maverick, Studeni 16, 2012, 15:17:16

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

Rajo

Citat: rj  u Siječanj 22, 2015, 20:15:08
več sam ti poslao udice ...sad hočeš šedove jel treba i koji smuđ ? (zamrznut  :stripii: )
pa nekom sam i ja slao udice a šedova nikad dosta , smuđa netrebam napunio sam obe kištre  :thefinger:

Lomnica_city

Citat: No  u Siječanj 22, 2015, 08:44:58
jel zna netko gdje se može naručit eagle claw udce,  da se plaća paypalom.imam problem naručio mi nećak i platio 11oo udica kod www.captainhookswarehouse.com,međutim poslali mu sinoć ,mail i traže još 40$,tako da ću to morat vjerovatno otkazat ne kužim u čemu je štos.jel imao tko kakvo iskustvo s njima i jel zna šta je u pitanju :sha:

Mnogo je to brate!! Reci im da sam te ja poslao  :toothy12:  i da ti naplate standarno kao sto naplacuju a to je upola te cifre, ja sam za 1250 dzig i 100 worm udica dao nekih $21,3 postarine, pre toga za 1100 recimo $18,85, sad za 1000 troke 9632N #2 (na snizenju velikom, izasle 10 dinara, ovde su 25) $23,6 a one kilo teske!!

No

ma ne, :no:nemogu im reć da si me ti poslao kad nisi,rekao sam nećaku nek ih pita imaju li još nekakvih dodatnih troškova oko dastave da bi ja rado platio još više :hello2:, kad je već akcjska cijena  :stripii:.http://www.captainhookswarehouse.com/ to su vjerovatno neki fini ljudi tolko fini da su čak prefini za mene pa se više nećemo družit da ih ne pokvarim. :stripii: 

Zoran Š.

ajde ako netko slučajno bude naručivao udice trebao bi 3/0 i 5/0 pa da zajedno uzmemo

No

jel ima netko matzuo sickle udice 4/0 da poslika uz metar ili napiše u cm veličinu tj. dužinu te udice. :sha:

Dax

Na ebay-u imaš podatak da je 4/0 43mm dugačka

nodi

jel ima netko da je koristio ovaj model u veličini 4 i 5/0

MUSTAD O'SHAOUGHNESSY JIG HOOK 32631 NP-BN

Zanima me jel je to konkretna udica za smuđa

kawasaki

De link za tu udicu?
Mislim da ju imam.
Jaka da ali plitka je pa mi se nesvidja!
:hi:

Sta mislite o ovoj za shadice do 8 cm?

http://m.ebay.com/itm/390519233609?nav=SEARCH
Brzi od Bolena.

nodi

http://carpologija.com/index.php/shop.html?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=1545&category_id=36

da i meni se čini da je plitka, u potazi sam za nekom udicom, konkretnom za smuđa a da nije debela

nodi

takav oblik iste crvene sam imao i ne sviđa mi se , lošu realizaciju sam imao s tim oblikom udice

Ive

Te tanke udice su ok za smuđeve mjeraše..znači matzuo sichel 2/0 na shedu 10cm ne može probiti Smuđa od 2,5kg tko ne vjeruje nek proba..npr EC 574h 4/0 iako djeluje plitko zakači ribu od 3-4kg da je to milina..znači ako djeluje na oko plitko ne znači da slabije kači..za ove zimske smukije ništa tanke udice jel će biti :crybaby2:
Ono što me ne ubije..ja probam opet!

maverick

Nisu lose te mustadice u veličini 5/0...manje nisam probao a što se tiče opcenito udica...vjecno muku mučim s njim...ubi me drava , plitka i spora voda a debele ribe...stap male gramaze da bih jigao s 8-10 gr a treba da ukopča veću ribu
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

nodi

a te mustad 5/0, jesu prevelike za šeda od 8 i 9cm ili im bolje paše 4/0

kawasaki

Citat: maverick  u Siječanj 26, 2015, 17:23:11
Nisu lose te mustadice u veličini 5/0...manje nisam probao a što se tiče opcenito udica...vjecno muku mučim s njim...ubi me drava , plitka i spora voda a debele ribe...stap male gramaze da bih jigao s 8-10 gr a treba da ukopča veću ribu
Fudo je rijesenje samo skupe mi nekako   :takoje:
Brzi od Bolena.