Jig udice

Autor maverick, Studeni 16, 2012, 15:17:16

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

maverick

Ja koristim 5/0 za sve...iskreno ne zamaram se previse s tim...jedino nekad udicu ubodem dublje a nekad plice da bi dobio dobru vodu na shed...a fudo...jesu dobre su...samo udica preko 80 lipa mi ne paše  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Rajo

Citat: maverick  u Siječanj 26, 2015, 18:07:27
Ja koristim 5/0 za sve...iskreno ne zamaram se previse s tim...jedino nekad udicu ubodem dublje a nekad plice da bi dobio dobru vodu na shed...a fudo...jesu dobre su...samo udica preko 80 lipa mi ne paše  :stripii:
eben i pošten  :no:
mlad si , josh stignesh naić  :BangHead:

maverick

A oni koji love ne muče se s sitnicama  :stripii: prije mi bilo bitno sve...i stap i rola i udica...kasnije naucio da je sve ne bitno  :ok: a vidim dosta se backa s bespotrebnim stvarima...nađi ga i opali kontru...ostalo je stvar marketinga, internetskih trendova i bla bla ...bar je moje misljenje takvo
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

rj

opali kontru...ostalo je stvar marketinga, internetskih trendova i bla bla ...bar je moje misljenje takvo

...smjela tvrdnja ....sad dolaze sitnice ..bitne...štap ...udica ...ribu treba i idrilovat  :006:
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

maverick

A nije tema...ali..brzi mekani stapovi...pretresli smo more naslova i postova...udari jače kontru i ukačićeš i sa sporijim...kad sve gledam kume zgazio nas ovaj marketing...izbudalismo od udice do kopce...pa nadalje...jbg kad nadjem ribu hebem mu kevu s cim bilo...kad ne nadjem đaba mi i limeni bič....evo neki dan nasao neku germinu od dede i neku rolu...pa budem isao ovih dana na vodu...bem ga loviću sto posto....sve mi nesto dosta da nam ovi otimaju lovu...siguran sam da to moze sve jeftinije i opustenije nego to sad radimo ....

rj

to stoji i zastava 101 preveze te od točke A do točke B što si kupovo passata  :icon_scratch:

maverick

A bilo se para onda...i Mudri me tad zvrtao za daichi  :stripii:

rj

meni se nejavlja mislim da je gold daiči  :stripii: malo mu 3 sheda za 2 udice  :red-card:

maverick

:uf: Danas sam bio s njim...ni spomenio te nije  :violent1:

dus

ako netko narucuje udice ja bi se pridružio u naruđbi, nikad nisam naručivao preko net-a pa da nešto neuserem :toothy9:

nodi

evo i ja se pridružujem

kawasaki

Citat: maverick  u Siječanj 26, 2015, 19:14:41
A nije tema...ali..brzi mekani stapovi...pretresli smo more naslova i postova...udari jače kontru i ukačićeš i sa sporijim...kad sve gledam kume zgazio nas ovaj marketing...izbudalismo od udice do kopce...pa nadalje...jbg kad nadjem ribu hebem mu kevu s cim bilo...kad ne nadjem đaba mi i limeni bič....evo neki dan nasao neku germinu od dede i neku rolu...pa budem isao ovih dana na vodu...bem ga loviću sto posto....sve mi nesto dosta da nam ovi otimaju lovu...siguran sam da to moze sve jeftinije i opustenije nego to sad radimo ....
radim na ovome vec neko vrijeme i vrlo sam uspjesan hehe  :hi:
Brzi od Bolena.

Lomnica_city

Citat: Ive  u Siječanj 26, 2015, 15:09:26
Te tanke udice su ok za smuđeve mjeraše..znači matzuo sichel 2/0 na shedu 10cm ne može probiti Smuđa od 2,5kg tko ne vjeruje nek proba...

Probao, i probio smudja preko 3kg...

rj

nešto ne kontam ?
štap 200-300e
mašinica 200-500e
čamac 1000-2000e
motor 2000-3000e
a onda kokošarit na struni , kopči , udici
:eek:  :sha:  :evil1:  :rofl2:  :red-card:

Rajo

Citat: rj  u Siječanj 26, 2015, 21:02:21
nešto ne kontam ?
štap 200-300e
mašinica 200-500e
čamac 1000-2000e
motor 2000-3000e
a onda kokošarit na struni , kopči , udici
:eek:  :sha:  :evil1:  :rofl2:  :red-card:
Stari kapa do poda , baš sam se pitao kad će netko to napisat  :clap2: :clap2: :clap2: