Jig udice

Autor maverick, Studeni 16, 2012, 15:17:16

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 6 Gosti pregledava ovu temu.

river

Citat: ossa  u Siječanj 27, 2015, 17:49:20

Evo preko telefona upload. Obecao sam mevriku da cu slikati mustadke. Cene su u din za 100kom. 1240din=10€
Pozdrav svima. E da davski je pitao, za orku. Imaju sve od orke osim shad 14cm i gegule velike. A nema ni fenixa. Ali ovo sto najvise ide ima u svim bojama.
Ziveli

Koja trgovina?

i šta valja ovdje osim ovih 32833?

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

ossa

@river
dosta od ovih sa slike (bar pola) su odlične za smuđa i dunav/dravu. A za soma ima možda desetak modela koje "piju vodu". Cene su u odnosu na ownerke, duplo pristupačnije, a jeftinjie je i od VMC-a dosta. Cena je skoro jednaka kao eagle claw, a kvalitet čini mi se bolji. Obzirom da sam prestao da lijem zbog zdravlja, nisam nešto posebno oduševljen ponudom, jer ne može ispod 100kom. Vmc kod lav md može na 25 i 50 kom... Jedino što mi je mustad "pod nosom", pa nema poštarine i vidim šta kupujem. Ne moram da eksperimentišem sa veličinama (dugi kratki vrat i oko debljine).
Naidju krize, drukcije grize...

vedro

Citat: ossa  u Siječanj 27, 2015, 17:49:20

Evo preko telefona upload. Obecao sam mevriku da cu slikati mustadke. Cene su u din za 100kom. 1240din=10€
Pozdrav svima. E da davski je pitao, za orku. Imaju sve od orke osim shad 14cm i gegule velike. A nema ni fenixa. Ali ovo sto najvise ide ima u svim bojama.
Ziveli
Ako netko ide za N. Sad po j. udice ili drugo meni je cijena odlicna, trebao bih 200kom. :icon_thumright:

nodi

jel je tko čuo za info da se preko grane može prevest samo do 200 udica

maverick

2000 stane u djepove kod trojice u jednom autu
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Ive

Nemaju razumjevanja na granama za koilčine jig udica..a da ne govorim o silikonu.
Ono što me ne ubije..ja probam opet!

dravski pecaros

ja idem u 3 mijesecu za srbiju i bas u tu trgovinu pa nekom nesto mogu povesti.... :hi:

zvona

Ajd rjesit ce mo to brzo

zvona

Ja svoje obriso..obrisite i vi..jbg nisam iso zlonamjerno

vedro

Citat: Ive  u Veljača 22, 2015, 15:54:56
Nebi trebalo ovako javno pisati o prenošenju preko grane..
To je toliko malo da je zanemarivo. Ali treba biti iprezan.

ossa

Podigli su cene, moram otići ponovo pa poslikati sve jig udice sa novim cenama.
Edit: 23.02. 12:24
Nisu digli cene, da u karpologiji.
Naidju krize, drukcije grize...

maverick

Gdje ...u carpologiji...

YUGO BOSS

KUMHO ABERDEEN JIG da li je neko koristio,prvenstveno me zanima za jig stuke/smudja  :takoje:
Koliko je tanka,da li se brzo tupi itd itd  :bye:

Lomnica_city

Srednje tanka, lako se tupi, neretko se lomi...