Gumenjaci (gumeni čamci)

Autor river, Studeni 28, 2012, 20:49:20

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

river

evo mene zanima dali netko koristi gumenjake na rijeci,nisam ih nešto viđao,ali kad ih i ugledam prolete da ih niti ne vidim  :be happy:
jer ima netko nekakva iskustva s istima?

maverick

a da su se dobro pokazali imali bi ih vise na vodi...mi trazimo neki manji za zatovrene vode i zezanje...da moze motor do 15 ks
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

river

pa ok nisu trajni za neko dugoročno ,ali zanima me onako recimo sada zimi dok nema leda na rijekama,brzo pretražiti više terena u blinkanju...ipak su lakši ,brži,i stanu na krov auta a motor u gepek :)

maverick

meni djeluju puno drukcije...skliskije oblije, nesigurnije...mozda grijesim ali ne bih da padnem u ovu ladnu vodu  :icon_biggrin:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Darko

sad ima onaj jedan policijski na Dunavu , njega jedino viđam na vodi
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

twister011

Pa 15ak godina koristio iskljucivo njih. Najcesce Maestral, najgori medju njima mislim za reku. I dan danas koristimo za "turisticka" pecanja, na Tisi, Tamisu, Savi. Za to su nezamenjivi.
Dok nisam decu dobio, pecao sam i po sredini Dunava u Djerdapu, po olujama i sl. Vise nikad. Maestral je posebno los, jer je izrazito pljosnat i kobilica mu je gumena. Hvala Bogu nismo imali pogibeljne situacije.veliki plus sto iako se nadjes u vodi, nista bolje za drzanje od gumenjaka :laughing6:
Kao sto rekoh, ulogu koju ima nece izgubiti ni pored 100 cvrstih. Vecinu nezaboravnih pecanja, bas zbog mobilnosti, imali smo iz gumenih.
Kada idemo na more prvo on "ulazi" u kola, pa motor, pribor, a onda tek decije i zenine stvari :toothy4: