Gawas štapovi

Autor Rap, Veljača 28, 2014, 16:42:43

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Rap

Jožef1

Rap, dali se negdje mogu vidjeti cijene tih štapova? Pitam jel nisam baš u dobrim odnosima s kompjutorom  :uf: Štap zakon  :ok:
život ti ovisi od udice- izbjegni to zlo....

Greys

Cijene? Kao što je Rap već napisao negdje, cca 300 eurića pa na više

Kugla

Gdje si našao te cijene?
A moram spomenuti listao nešto jučer po netu i po kini proizvođača štapova ko u prići i nisu nimalo neozbiljni proizvodni pogoni, ima tih štapova koliko hoćeš al da je to sve obići i vidjeti uživo onda bi se dalo govoriti koji su ok a koji ne, ovako svi imaju neke uvjete od 50 pa na više komada za naručiti uglavnom 200 pa na više. Sigurno ima odličnih samo iz ove perspektive preko neta ajd znaj koji su ok.
Nije vezano za ovu temu gore navedenih štapova pa ako je off neka admini prebace dalje.

Jožef1

Nisam generalizirao sve štapove  :hi: Za mene osobno ili moje osobno mišljenje (gledajući na netu štap u akciji) je ok  :ok: da se ne ponavljam, to ok   :ok: odnosi se samo na  štap koji sam vidio, a štap možda nije niti njihov..... ali je dobar  :icon_thumright:
život ti ovisi od udice- izbjegni to zlo....

Lomnica_city

Na sajtovima kao Alibaba mozes da narucis koju god hoces "marku" i jedini uslov je 100 komada minimum, napisace sta hoces, staviti od opreme sta hoces...

Rap

Citat: Jožef1  u Veljača 28, 2014, 18:43:11
Rap, dali se negdje mogu vidjeti cijene tih štapova? Pitam jel nisam baš u dobrim odnosima s kompjutorom  :uf: Štap zakon  :ok:
Pouzdanu cijenu ne znam,naveo sam okvirno.