Stringeri

Autor Alija, Ožujak 03, 2014, 23:18:31

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Slaven

A jel smiješ svezat smuđa štrikom bez stingera, to je mačak spomenio ranije da se smije.

Što se tiče policije, netreba ih ni spominjat tu na forumu, netrebaju nas bar tu sekirat, danas me dva put zaustavilo :pain10:

Jožef1

Dosta sam "lajao", ljutio se bez veze, koji sam ja konj  :uf: od sada šutim i radim kako sam i do sada  :ok: neće niti vidjet gdje je riba   :nono: i ja imao bliski susret s policijom  :veryangry: natjeravali se ko na pijaci, kaže pametniji popušta- nisam platio kaznu  :stripii:
život ti ovisi od udice- izbjegni to zlo....

zvona

Ja se još uvijek nesekiram ni za to..niti slične za stvari..

maverick

Pa Jozef i u pravu si, sutim i radim kad stignem i kako umijem...a za sve moguce kontrole sam prav i zdrav i opušten što mi je jako bitno...a stigao sam i u neke godine kad se vise ne mogu ni svadjati...zivaca imam malo pa okidam kao Doc Holiday... :stripii: znaci ili sutim ili tučem.... :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Alija

Stvar je jednostavna ...što zakonom decidirano nije zabranjeno ,dozvoljeno je !
Sad samo malo treba znati zakon ,(a to nam je i OBAVEZA)da znaš BITI ISPRAVAN ,sve ostalo je lov u muntom!!!
Tako su kod mene rendžeri bez zakonske osnove tjerali ribolovce i naplaćivali NEKAKVE dozvole ....naravno gdje su mogli !
Kad su naišli na nekoga ko je znao da nemaju zakonsku osnovu i traži da pozovu policiju ako misle da sam neispravan,podviju rep i odu mrmljajući (drugi put kad te vide i ne pokušavaju da ne uzjebeš i ostale ,tj da ne vide kako to ide).

Jedino imamo problem sa čarobnim ANEKSIMA,kojima su udruge uvele dodatke na ekologiju ,poribljavanje i još štošta pa je to teško znati nekome kad dođe na vodu.
Poznavanje samog zakona,često nije dostatno jbg ...

Kugla

Vidim ja kako sam i rekao a i već priupitao neke moje političare što i kako da se neke stvari urede, obećali pomoći, malo to duže traje jer sto drugih tema su im sad na dnevnom redu u Saboru ali polako izvidit će što i kako i kako se što može mijenjati na način da se nešto pita i struku tj. kad kažem struku mislim na sve nas pecaroše, a ne na one koji trenutno pišu zakone samo da bi se pisali.

Jožef1

neće ići prijatelju, dok se struke ne vrate iz države-kontinenta- kengura  :stripii:
život ti ovisi od udice- izbjegni to zlo....

tole

ajmo sad opet brisanje....ili prebacivanje u neku drugu temu  , pošto smo ope otišli daleko od stringera u politiku. :bye:

maverick

Ide cijela tema u birtiju  :ok:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Kugla

Tole nismo otišli u politiku,  :red_indian: zna o čemu pišem, zamolio sam neke svoje prijatelje da vidimo kako i odakle krenuti da se neke stvari pomaknu sa mjesta, poput ove glupe odredbe u zakonu da se ne smije koristiti stinger. Jer oni koje sam zamolio su na izvoru svih tih informacija samo to traje ne ide preko noći. Ako treba obrisati nikakav problem, htio sam samo da i svi drugi znaju d ase pokušavamo boriti da se ne donose ovako glupi zakoni.

tole

ma no problem Kugla, ja se malo zaje.... meni je to apsurd ali to je tako....nažalost...i nije tu stvar samo u stringerima, puno toga je nejasno i nedorečeno i ne samo u zakonu o ribolovu nego općenito....najveći problem je u tome što se nema para pa se izmišljaju kojekakve gluposti da bi se ljudima ispraznili i onako prazni džepovi....
....ajd sad realno, koliko bi nas znalo da su stringeri zabranjeni da ne posjećujemo recimo ovaj forum? ....i uostalom, koliko će njih dobiti kaznu zato što nisu ni na koji način obavješteni a recimo ne čitaju glas lova i ribolova u kojem je navodno objavljen propis...to su stvari koje se izglasaju na brzinu i u tišini sa jednim jedinim i jasnim ciljem....

...kao što neko reče negdje na forumu, mislili smo da smo ispravni, kad ono šipak....

rj

NEĆE odma kažnjavat ...nisu ni za rezanje repa ...idu upozorenja ...ali će doč dan kad će i kazne pisat ...mene su do sad 3 puta upozorili za rezanje repa ...nešto drugo me fascinira ...nisu ovi policajci cipelići krivi ...oni dobiju upute u postaji i toga se pridržavaju ...
ako je rigorozna kontrola ribića ( udica...dozvola...upis ulova...rezanje repa ...da ne nabrajam dalje) glavni zadatak i preokupacija GRANIČNE POLICIJE RH svaka čast mi živimo u blagostanju ...ebo milijarde koji svaki dan njihovi poslodavci (političari) kradu od ovog naroda ...da mi djecanisu mala ...jedne sekunde nebi živio u ovoj diznilend državi..
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

Kugla

Dobro kažeš i Disneyland je uređeniji od lijepe nam naše.

tole

žalosno je što lijepa nije naša, samo mi toga još nismo svjesni....isto kao što jedan moj poznanik nije bio svjestan da auto nije njegov....dok mu ga nisu zapljenili zbog 2-3 neplaćene rate kredita

maverick

Pa htjeli smo sve na leasing...sad imamo  :stripii: