Neće ovo valjat

Autor Slaven, Studeni 29, 2012, 08:24:18

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Slaven

Evo da otvorimo jednu univerzalnu temu. Delicije koje spremamo na pecanju ili između pecanja doma, uz prisustvo kolega ili obitelji. (nije bitno jel riba ili šta god)

Ja krečem sa negdašnjim ulovom pa ko ima volju nek se pridruži. Jučer smo malo mezili, fino i zdravo.

Hunter

uf,zadnji ribuljak koji sam skuvo i pojeo je bila deverika oko 3ce koju je dono pajdo kina posto sam gadljiv i ne pecam na crve i gliste! :toothy5:

Ervin

Malo klope sa vode, nije varijanta za ispeći vodene životinje, nego one malo masnije, u crevu... :icon_biggrin:
Pecaroški roštilj od bagremovog pruća, sve je spremno za 15 minuta. Odlična varijanta kad te mrzi da tegliš rešetku. Meni definitivno bolje rešenje od one ustaljene,...nabi kobaju na štap pa drži iznad žara.

:headbang:

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Verkan

Daje znat upecat nebi ti peko kobaje pokraj vode  :blob5: :blob5: :blob5: :blob5: :blob5: :blob5: :blob5: :blob5: :blob5:

Kugla

Gdje su nestale one dvije sa prve slike one debele kobaje  :not:

čikli

twister011

Ervine, svaka cast. Ne deluje bas lakse nego nositi resetku :icon_biggrin: ali definitivno lepse izgleda.
E sad, znam da miris bagrema moze da bude ozbiljan problem, ali pretpostavljam da postoji nacin da se to eliminise :laughing6:

Ervin

Meni je lakše nego sa rešetkom. Rešetka je dodatni teret, a na pecanju gledam da sam što manje opterećen suvišnim stvarima (volim da sam mobilan). Svakako mi je i previše tereta ona gomila varalica što natrpam u torbu, a njih ne mogu da redukujem, jer to je srž! :icon_biggrin:
Druga dobra stvar je što ne moraš posle da čistiš rešetku ili (ako ti je to mrsko) da je nosaš masnu sa sobom....

Miris bagrema, iskreno, nisam uopšte primetio! Poenta kod drvene rešetke je da bude od zelenog/živog pruća, što mu ne dozvoljava da se zapali (+mast koja curi iz kobaje fino impregnira). Nije bitno da bude od bagrema, ako to nekome smeta, može i od drugih grančica....

twister011

Sala za miris, naravno. Sta moze da pokvari miris kobasica na zaru. Drvca sigurno ne :hello2:
Najbolji rostilj koji sam ikada video :love7:

Ervin

:alas:
....a ja se već dao u razmišljanje kako mi je promakao miris bagrema! :icon_biggrin:

Slaven

jedna od osnovnih vrlina dobrog pecaroša je mašta

raso

Kako je službeno piće foruma pelinkovac, fonalni proizvod od pvih kruškica sigurno neće valjati :whistle:

kićo

Verkan