Neće ovo valjat

Autor Slaven, Studeni 29, 2012, 08:24:18

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

A toliki ste narasli od knedli...nemojte me hebat..  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

srco

Bili su mi prijatelji iz Slovenije za vilend ... loše vreme , loši ulovi ... ali

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

petrinjac

:ok:
mariniro si ga...ispeko...,
...
vrh gastronomije :hi:

petrinjac

vise puta.. svako pretjerivanje..  u dodatcima.. ... je cisti visak... :takoje:

vedro

Ja vise nista ne stavljam, samo sol dolazi u obzir :takoje:  inace izgubise se svi okusi i mirisi ribe.

maverick

I ja isto...što jednostavnije to mi bolje...sol i malo crvene paprike...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

No

Miris vam ne mogu poslat al slike su tu. Jesen bez kestena kao da nije jesen. Počastio sam obitelj i susjede pečenim kestenima.   :ok:

Mmmmmmm

pajdo77

Ima tome sad već prošli mjesec kako sam bio do Konzuma,zjakam okolo i pogledam kad tamo u kašeti kesteni,gledam cijenu 49.99,pa kad se nisam šlogiro :mt1032:.

No

pajdo77

Vjerovatno je i ovdje sad puno niža ali tada je bila cijena od 50 kuna. Ja mislio pošto je cijena bila naljepljena na onoj drvenoj gajbi gdje se inače i voće drži da je to cijena za punu gajbu,kad ono klinac,kila 50 kuna. Oni nisu normalni

Mudri

Pajdo mora da si vidio one poznate marune,ti su uvijek skupi,ovo naše normalno kestenje je puno jeftinije od njih,,,,

pajdo77

Mudri pisalo je kesten,inače naglase "maruni" no možda je njihova greška. Lane su bili nekih 5-6 kuna a sad cijena da ti pamet stane. Šta imaš u kili? Pola crvljivo i trulo,jedan dio ne možeš očistiti od ljuske i ostane deset kestena.

No

Da lakše guliš,nakon pečenja pokriješ ih vlažnom krpom par minuta.

maverick

Bar jednom tjedno dobar roštilj čini pecaroša vrhunskim  :stripii: