Neće ovo valjat

Autor Slaven, Studeni 29, 2012, 08:24:18

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

srco

Muskatna bundeva sa rendanom dunjom , polutke Glamočkog sa maslacem i začinskim biljem i malo suvog mesa od mangulice , crnogorski raštan , mlado prasence i kapuciner za zaliti ... pored pecanja , mogu slobodno da kažem i da mi je kuvanje hobi . Kao i u ribolovu uvek sam za jednostavno, lepo oku , svrsishodno , ako može da je domaće proizvodnje , volim da eksperimentišem ali u bazi sam tradicionalista, obavezno dobri alati da bude lakše i lepše ...

Sent from my SM-G980F using Tapatalk

maverick

Srco...bome si me ugodno iznenadio  :clap2:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

No

Pohani karfiol
Nešto što obožavam   :jede:
Možda netko ima predrasude ali ja sam s ovom namirnicom zarobljen
U ovoj posudi više nema ničega    :stripii: :stripii:

šajzika

Ja ga obozavam zapecenog sa mrvicama i kajmakom.
Audentes fortuna iuvat

pajdo77

Nikad ja to u usta stavio nisam,kelj,kupus a ni mahune također ne mogu vidjet ni nacrtane a ne da ih jedem. Ima toga još al gore navedeno nema Boga da mi se na stolu nađe. Ako se ženi jede donese joj punica kada kuha. Smrde mi ta spomenuta variva i tjeraju na povraćanje.

maverick

Pajdo moras malo paziti na prehranu, nisam neki pretjerani ljubitelj karfiola ali ovako kako šajzika kaze, tako volim...Moras malo vitamina, vlakana... :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

šajzika

Citat: pajdo77  u Studeni 09, 2020, 20:14:43
Nikad ja to u usta stavio nisam,kelj,kupus a ni mahune također ne mogu vidjet ni nacrtane a ne da ih jedem. Ima toga još al gore navedeno nema Boga da mi se na stolu nađe. Ako se ženi jede donese joj punica kada kuha. Smrde mi ta spomenuta variva i tjeraju na povraćanje.
Uh a ja tu zelenjavu najvise volim. Znam da se ne vidi po meni al mesina stoji sa strane dok jedem npr knedle sa sljivama, kajmak secer i cimet, kelj sa fasirkicama, mahune , domaci spinat i jaja  ima toga jos da ne nabrajam.

Ps.

Znam da cu napisati najveci grijeh sada

Tjeram zenu da sebi  kuha  kosti s mesom za grah u drugoj "rajndlici", kod mene moze mal slanine i pučke unutra u grah.  Ne zelim da se mjesa.
I onda red luka, feferonki i ljutih papricica
Audentes fortuna iuvat

mini I

Citat: pajdo77  u Studeni 09, 2020, 20:14:43

Živio!!!!! :hi:
Eto nisam jedini koji sam na mesnoj dijeti - jedem samo meso. :takoje:

pajdo77

da bi valjalo i da je zdravo to stoji al kad ne mogu. Znaš ono kad kreneš kašikom prema ustima a želudac ti se diže? Tako ja sa tom gore navedenom hranom,ne ide i moš ga hebat.

maverick

pajdo77

pa šta da radim kad sam sav neki naopako

tutnja

Kelj, kupus, mahune, grašak obožavam.. ali karfiol, špinat, tikvice ne ide ni blizu.
Što Pajdo kaže, želudac naopako, oči ko ping pong loptice

Poslano sa mog LG-G6 koristeći Tapatalk

No

:uf:
Žao mi je ako sam u nekima od vas potakao loše asocijacije, nismo svi isti.
Pohani karfiol jednostavno obožavam i ne propuštam

tutnja

Samo udri i uživaj
Zdravo je to ali eto, nije za svakoga..
U mojoj "staroj ekipi" je bio moto "Od sve salate najviše volim meso, a od kolača šunku"  pa se toga držim i danas

Poslano sa mog LG-G6 koristeći Tapatalk

alex7777

Kad je pohani karfiol netreba mi meso samo njega udaram hebes meso majke mi , od svega voli al ne bas brate svaki dan znaci i mahune i ostale fore problem tj cak nekad se i zazelim samo naglasavam ne bas svaki dan , svaki da mogu FIS  :stripii: :uf: