Neće ovo valjat

Autor Slaven, Studeni 29, 2012, 08:24:18

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Mornar Popaj

Kolega ti si uvijek dobrodošao

Sent from my iPhone using Tapatalk
Život je cesta pa biraj gdje ćeš. Al' zalud grabiš i zalud stječeš, kad tamo gore ništa od toga ponijet' nećeš.

Ivan Borojević

Harley

Juha od smuđa i povrća, onda smuđ u pivskom tijestu, malo prilog vinjak prije juhe.

Living your dreams, do not dream the life

flutikazon

Sto kaze Pajdo77, samo zdravo, rukola,zobene,semenke..

Uvek se postuje odnos 7kg suvog : 1kg pasulja

mossi

Danas se konačno poklopilo da smo se uspeli uskladiti sa vremenom. Proba je uspela, prase se vrtilo malo više od 5 sati. Potrošio 9kg briketa. Sledeći je neki janjac.

Motor je radio savršeno, taj mali akumulator tih 5 sati nije ni osetio. Manje troši od mog sonara?!

Sent from my SM-S911B using Tapatalk

mossi

Ko danas pečeno!

Harley

Nakon dobrog pecanja nas dva dobro se preparirali

Ovo pored mineralne nije sok , ustvari je, od grozđa .
Living your dreams, do not dream the life

Kugla

I danas smo se osladili s našim indijanskim bananama, kažu naj nutritivnije voće na svijetu, iako je nevrijeme učinilo svoje i uništilo pola uroda, nešto smo uspjeli i prodati, možada bude još za prodaju jer neki su se već ranije predbilježili za kupovinu. Da više saznate o ovom voću pogledajte na linku sve njene vrijednosti https://www.nutriskop.hr/indijanska-banana/

mossi

Neće ovo valjati.
Dva, a možda i pola petka.. Dakle 2.5 dana uz kazan..

DIDAPATAK

..i meni bi se mutilo nakon toliko vremena uz kazan  :uf:  :stripii:
..a da ste se osolili kao treba,roštilj,kotlić,ražanj.. :ok:  jasnije bi vidjeli stanje  :stripii:
..u svakom slučaju..čestitam situaciju  :hi:
.. :baba:
p.s. pravo mi žao što nisam sa vama  :uf:  :crybaby2:

mossi

Nije kasno, stigneš, Monoštor znaš gde je.
Sutra kuvamo. Biće više vremena, popodne radim prepek.

Inače, da je zamutilo jeste..
Kakav crni petak, do četvrtka mora biti gotovo!

mossi

Malo noćne idile.

maverick

Podsjecaju me takve stvari na djetinjstvo...na ranu mladost...Na kukuruze koje smo pekli ispod. Kazan imam, ostao jos poslije prodaje vikendice...mislim da bar 15 godina nije upaljen. Svake godine razmisljam o tome...niti pijem rakiju niti sam neki ljubitelj, ali čisto da djeca vide kako je to nekad bilo...Ako ih uopce to zanima...a tko zna mozda se i ja nadjem u rakiji i ostavim ovog preslatkog pelinkovca  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

pajdo77

Nemaš ti pojma koliko bi ti meni drag bio kad bi nastavio tradiciju pečenja rakije pa kad se vraćaš sa Dunava tutneš jednu Pajdi u čamac nek čovjek ima :stripii:

maverick

:stripii:  :stripii:  vjerujem ti
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"