Neće ovo valjat

Autor Slaven, Studeni 29, 2012, 08:24:18

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Mornar Popaj

Tko nije dremao u kolicima, taj ne zna šta je propustio. Ponekad ih ubacim u čamac, zabacim 2 štapa i sjednem na leđa....
Život je cesta pa biraj gdje ćeš. Al' zalud grabiš i zalud stječeš, kad tamo gore ništa od toga ponijet' nećeš.

raso

Jedi malo, jedi dobro, važni su gušti, okus, a ne punjenje drobine :be happy: :be happy: :be happy:

Mornar Popaj

Rašo odličan izbor za desert, a uz njega bi preporučio čašu vrhunskog traminca...
Život je cesta pa biraj gdje ćeš. Al' zalud grabiš i zalud stječeš, kad tamo gore ništa od toga ponijet' nećeš.

raso

Jergo, traminac je odlično vino, ali uz ovo jelo bolje paše drniški Merlot berba 2011 sa 14,2 % alc. :be happy: :be happy:

Mornar Popaj

Naravno svako ima svoj ukus, i tu priča završava. Međutim meni osobno, Merlot, još ako ima buke šumskih malina, ipak bolje ide uz plavu ribu ili uz Drniški pršut...  :occasion14:

Kugla

Bravo dečki, odlične slike, a meni ne preostaje ništa drugo nego ručak krenuti kuhati, ( žena radi moram, a volim kuhati)  :occasion14:

silure

:thumbsup: i ja volim kuhati.... :occasion14:

raso

Bio je to čisti hedonizam :beee: :beee: :beee:

raso

ezio

Lijepo zamolio juzbu da mi posalje paket fileta od smudja na more da pocastim dalmatince ali majstor juzba mi greskom poslao ovo

Uklije fuuj osramoti me pred ljudima

Jožef1

ne kaljaj ime majstora Juzbe  :thumbsup: koliko si platio porciju girica... čujem na moru sve skupo do bola... maunaši plačaju 20% više  :not speak:
život ti ovisi od udice- izbjegni to zlo....

Juzba

da su to uklije, nebi ih bilo u tanjuru, to su smrdljive girice :brushteeth:
Ko izgubi dobitak dobije gubitak.

ezio

Odlicni gavuni u jednoj konobi friski iz mora 20 kn porcija

Jožef1

samo treba biti frend s majstorom i jedeš prave slavonske delicije  :icon_thumright: 20kn fuuuj, skupo
život ti ovisi od udice- izbjegni to zlo....

Juzba

ovaj ezio je dno dna, nije čak ni uklijaš :toothy12:
Ko izgubi dobitak dobije gubitak.