Neće ovo valjat

Autor Slaven, Studeni 29, 2012, 08:24:18

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Slaven

Izgledalo je da neće valjat, jazavac na ražnju, pacan je dva dana,nasoljen, punjen ajvarom i kompotom od jagoda, onako na prvu sam bio skeptičan dok nisam odrezo prvu plečku, bolesno fino meso, glava nije pečena odnesena je na prepariranje. :toothy9:

maverick

Nisam znao ni da se to jede...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Stepa

Samo lijen čovjek ne može ulovit ribu

dravski pecaros

ni ja da jazavac jestiv  :icon_scratch:

Slaven

Guzica ti zagorila, to je takva boja :toothy12:

A to o jestivosti nisam ni ja znao dok nisam probo, ostalo još koja kila, pa ko je usput nek se javi, al nek požuri jer večeras neće više biti

Greys

Naravno da se jede, ali je jazo opasan prenosnik svega i svačega, jer trpa ama baš sve u sebe. Zato prije nego se počne okretat na ražnju, pravac veterinar  :icon_thumright:

maverick

Imam kolegu koji prodaje mast od jazavca , navodno ima neka ljekovita svojstva...ali nisam znao da se jede...i kontam da ga ne bih ni probao kad se sjetim kako ruzno izgleda  :toothy12:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Slaven

Citat: Greys  u Rujan 27, 2013, 12:16:53
Naravno da se jede, ali je jazo opasan prenosnik svega i svačega, jer trpa ama baš sve u sebe. Zato prije nego se počne okretat na ražnju, pravac veterinar  :icon_thumright:

Kasno marko kosovo asocijacija, to smo mi juče raspravljali i došli do zaključaka da ne treba kad se peče na ražnju :icon_scratch:

Greys

Slavene, kako god sretno ti bilo za nedaj Bože, no nije za igranje nikako

Kugla

Svašta volim probati, jednom prilikom sam bio pozvan na jazavca ispod peke, ali nisam probao, jednostavno nisam mogao.

Greys

Babuške u domaćoj masti na tanjurači, paprika, paradajz, i krumpira, za večeru  :icon_thumright:

sandra

jao.. baš sam ogladnjela.. :toothy10:
jazu nebi jela..al ovo mmmm.. :thumbsup:

maverick

greysika od babuske se neces udebljati...uzmi neku poštenu ribu... :toothy12:

Kugla

Pa o tanjurači smo juće na kavi pričali i ti odmah u napad  :icon_thumright:

Greys

Tanjurača i je za ove vrste riba  :icon_biggrin:
Smuđ je bio na orli ovh dana

Šta ću kad volem da krkan ribu  :icon_biggrin: