Neće ovo valjat

Autor Slaven, Studeni 29, 2012, 08:24:18

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

KvacakZu

inače ezio je moj dobar prijatelj :flasica:

Juzba

ezio, izgleda da su patike bezecirane :rofl2:
Ko izgubi dobitak dobije gubitak.

Jožef1

šarana ne znaju obojica upecat  :uf:  samo maunu i sada se grebe za patiku- dođite na doškolovanje ili kod Juzba i Stepa majstori pecanja oni su pri ruci- samo ih molim lijepo zamolit  :clap2:
život ti ovisi od udice- izbjegni to zlo....

DIDAPATAK

..danas bio dogovor(čitaj zapovjed) gulaš od plećke i tijesto..Dara umjesto plećke odmrzla dva lungića..pa evo varijante..
..meso sam narezao na kolutove debljine palca, malo lupio batom, lagano pobrašnio i na jako vrućoj tavi zapekao na naglo(2 min jedna str, 1 min druga) i stavio na stranu..na soku od pečenja izdinstao crv.luk, mrkvu,korijen peršina i komad celera..sitniooo nasjeckano, posolio, podlio vode i vina,ljuta,slatka paprika,česan bijelog, kad je razmekšalo vratio lungiće 15 min na laganoj vatri..prilog..pire(htio sam od turkinje/pece ali mi je mraz shebo zalihe)
.. :hi:

Kugla

DIDAPATAK

..he,he..zasad za tri..al idem večerati pa će pasti i ona još dva :drink2:
.. :hi:

Stepa

Samo lijen čovjek ne može ulovit ribu

munich

Tako je cimeru,bez slanine nista  :walrus:
Pravilo je da nema pravila

zvona

Kugla

zvona

her Kugla..ma kakav provokator.. nisam ja preko svijeta..sjednete u auto i zapalite kod mene  :occasion14:

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Retfalački mačak

Citat: zvona  u Veljača 09, 2014, 18:29:25
Ajte na klopu

To bi moglo proći kao hladno predjelo.  :ok: :stripii: :stripii: :stripii:

Kugla

Hehehe Zvona pa ja se šalim, a dobro susjed kaže nemoj dvaput zvati, doči će mo već ne sekiraj se, ima dana

zvona

čim odradim krstitke.. mogu i 5 puta zvat  :thumbsup: samo da Sava opadne i da se vrijeme proljepša.. klopa pored vode.. e a ukoliko netko želi doći prije toga do mene na ribolov..klopu itd.. uvjek je dobrodošao na hladno predjelo..pa dalje kako ide..  :occasion14: