Neće ovo valjat

Autor Slaven, Studeni 29, 2012, 08:24:18

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

zvona

Nočas bili u kući piva..za otvorenje bilo piće sve đaba..klope u  izobilju..janje..penčenka..smuđ i još svaša nešta..skoro se nisam ovako otrovo..

I jutros ustajanje u 7 i u lov na patke..pa najdraži dio

ČADA

Valjalo je nesto i mezniti za ovaj Bozic.

ČADA

A prije rolade udaralo se po rolovanoj puretini punjena sirom i kobasicom.  :jede:
I navecer se odlucili za vino  :flasica:

zvona

Tri jumbo pizze..litra nekog Jaguara i rakija naravno..pa dokle stignemo..je da je žensko društvo  al pretrpit ću

arsa

ps

Danas prvi puta probao rolovanu prasetinu odimljenu dva puta prije pečenja. Mogu reći da se isplati malo više zafrkancije, ukus je neobičan ali :thumbsup:   

Jožef1

Samo da netko ne pomisli nešto "šaljivo" ovo je zapakirana sječanska štuka. Ovako izgleda bez peraja, blago namazana sa češnjakom i malo ispikana sa slaninom.
život ti ovisi od udice- izbjegni to zlo....

raso

Ovo je samo za one koji su na djeti :flasica: :jede: :flasica: :jede: :flasica:

vatrogasac

Uff raso ovo mi izgleda kao kao dijelovi Eunica

raso

Mojoj kćerci to izgleda ka Alien, ali svjedno je ljetos tri puta grabila. Danas ispekao u pica pekaču, petak, još korizma, post :flasica: :flasica: :flasica: :flasica:

vatrogasac

Ma i ja je volim, imam jos 2 u dubokom od lane, al bas me podsjetilo na njega ;)

Juzba

Ko izgubi dobitak dobije gubitak.

vatrogasac

Mornar Popaj

Bravo Juzba, i ja sam jučer malo isprobao novu vakumirku. Gorenje, dvije godine garancija, gratis 20 vrećica i ne moraš ko kreten držat ruke na njoj i pritiskat. Nego staviš, zaklopiš, odmakneš se i stisneš dugme. Cijena samo 500 i kusur kundaća.

Život je cesta pa biraj gdje ćeš. Al' zalud grabiš i zalud stječeš, kad tamo gore ništa od toga ponijet' nećeš.

vatrogasac

Gorenje imam vec 4 god i savrseno radi, ima 2 zuba sastrane i samo klikne