Neće ovo valjat

Autor Slaven, Studeni 29, 2012, 08:24:18

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

pajdo77

ne znam šta je gore za visok tlak, ova tvoja klopa na slici ili slika na tvom avataru. ja bi se dohvatio klope ako mogu birati

raso

Ja pijem svaki dan jednu malu žutu, jednu malu zelenu i jednu veliku bijelu, a subotom kad dođe snaša i jednu od koje pišaš plavo :stripii: :stripii: :stripii: :stripii: :stripii:

dravski pecaros

skuhan po simbinom receptu...  :hi:

umpahpah

miha

nebih se štel mješati izgleda odlično ...ali ...kod pečenja šarana na rašljama trebalo bi uvijek krenuti sa stranom di je ljuska ...kažu neki koji dobivaju novce za ovu rabotu...da se onda izbjegne mogučnost raspadanja istog na rašljama ...

Kugla

Tako momci, svaka čast!  :ok:

umpahpah

Citat: miha  u Lipanj 04, 2015, 11:42:41
nebih se štel mješati izgleda odlično ...ali ...kod pečenja šarana na rašljama trebalo bi uvijek krenuti sa stranom di je ljuska ...kažu neki koji dobivaju novce za ovu rabotu...da se onda izbjegne mogučnost raspadanja istog na rašljama ...
Tako sam Miha i ja mislio ali majstor iz kopačeva koji za sve velike fešte to radi (danas peče 50 šarana) kaže suprotno i mogu ti reći da nisam pogriješio slušajući ga samo što sad ne mrem dihat

miha

neka vala ...dobar tek ....

raso

umpahpah

vatrogasac

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Kugla

Dečki se raspištoljili zadnjih dana, posebno Zrinko, tako i treba dečki  :occasion14:

vatrogasac

Taman maloprije ispario onaj visak vode

mlb

Evo i kod mene malo akcije!!