Neće ovo valjat

Autor Slaven, Studeni 29, 2012, 08:24:18

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Mornar Popaj

:angel4: hehe morao sam ju kamuflirat, taktički. A ispala je baš odlično, pomeli smo ju ko snaša ćupriju, a poslije  :occasion14:  :occasion14:
Život je cesta pa biraj gdje ćeš. Al' zalud grabiš i zalud stječeš, kad tamo gore ništa od toga ponijet' nećeš.

Kugla

Kad je peka i slične stvari u pitanju ne može mi to promaći  :alas:

mossi

:notworthy:

Ladno sam je prevideo!  :brushteeth:

Jožef1

Predblagdansko veselje.....

http://pecaros-os.com/index.php?topic=99.0
život ti ovisi od udice- izbjegni to zlo....

Juzba

još po krompiru tanko narezane slaninice :hello2:..........odlično je Jožef
Ko izgubi dobitak dobije gubitak.

TonyC

Mornar Popaj

Reciklaža poslije Uskrsa

Budući da je idalje vrijeme u banani, a za ribolov je sve već odavno spremno, preostaje mi samo da smišljam nove recepte. Tako sam se sjetio da je od Uskrsa ostalo nešto šunke, mladog luka ima u vrtu, a kupio sam malo kravljeg sira i 2-3 vrhnja. Također sam na kockice narezao nekoliko šnita jučerašnjeg kruha, a u jednoj zdjelici izmutio 4 jaja i dodao malo vegete i paprike. Kad sam sve izmješao, smjesa je bila malo suha pa sam dodao 2 dcl mlijeka. Prije nego što sam stavio u pećnicu, pomislio sam: NEĆE OVO VALJAT !!!

Šta vi mislite ???   :occasion14:

Ispalo je legendarno....
Život je cesta pa biraj gdje ćeš. Al' zalud grabiš i zalud stječeš, kad tamo gore ništa od toga ponijet' nećeš.

Greys

Daaaaaaaaa, mora biti ovo dobro  :icon_biggrin:

Mornar Popaj

Najeo sam se ko zmaj, i to u kombinaciji sa domaćim kiselim mlijekom i kruhom. Toliko je fino i sočno, da postoji realna opasnost da se čovjek prejede. A poslije ladan gemišt.....   :occasion14:

Slaven

Napomena:

- ne otvarajte temu u kasnim satima ( hebiga odo si sad sendvič napravit ostalo mi par zemički i kako sad da odolim)

Jožef1

Juzba- malo drugačije ima i slaninice pečene
život ti ovisi od udice- izbjegni to zlo....

ljuska

e ovako mi pećemo piletinu

Juzba

uuuuuuuhhhhh, sve pet obojici :icon_thumright:
Ko izgubi dobitak dobije gubitak.