Neće ovo valjat

Autor Slaven, Studeni 29, 2012, 08:24:18

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Kugla

Evo da ne petljamo sa ljutinom, sljedeći put ovako

DIDAPATAK

..samo da ne presoliš  :uf:.. :stripii:
.. :baba:

Kugla

Bolje će se popiti heheeheh  :stripii:

maverick

Pa to sam htio čuti volim ljuto, ali kihali smo od onog bibera svi ukljucjuci i onog kera sto je jeo s nama  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

dravski pecaros

Kugla

Dobro je malo ponekad tako ljuto da Vas malo pročisti  :stripii: :stripii:
Jebiga a bila velika vrećica tog bibera samo sam nju uspio izvaditi ali praznu  :stripii: :rofl2:
Al bilo ok, ajde ne palamudite, kad se sjetim kako je u Čapljini jednom kuharu iz Lovačkog roga istresla se vrečica ljute u cijeli kotlić, mi svirali na nekim danima Slavonske kuhinje, nismo ni jeli, a Hercegovci jedu i pire pa se čude jel vi tako jedete svaki dan, pa reko to nam je normalno,  :uf: a probali ga nismo t :rofl2: o veće

pajdo77

Kugla vi niste normalni :rofl2: :stripii:,ubiste hercegovce :stripii: :clap2:

Kugla

Joj Pajdo to je bilo ludilo, kako su pirili i znojili se, ali jedu i ne staju, mi nismo mogli jesti, ali oni nisu odustali  :stripii: :stripii:

pajdo77

Kršni momci iz kamenjara misleći vjerovatno kad mogu slavonci možemo i mi spališe auspuhe. :stripii:. E nek ste im zaljutili pa nek se *urče,svaka vam dala :hi:

Kugla

Sutradan ih je bilo manje nego prvi dan, ali već treći dan evo ih opet puna terasa, a onda je bio fiš  :uf:
Te svirke od 5 dana u Čapljini nikad neću zaboraviti, ne samo zbog te klope, već i drugih događanja, spavali u nekom hotelu u Hutovom blatu, neke bare kao kod nas Kopački rit, jedini gosti hotela 8 unproforaca, (dva Njemca i 6 Amera) i nas 7 bilo nezaboravno, pa svatovi u tom hotelu ajme, ne smijem dalje

pajdo77

Drugi dan ih nije bilo zato što je nakon one klope svaki čučio iz svog kamena :stripii: :rofl2:

Kugla

Žena radi pa reko sine mi ćemo napraviti  Pizzu, dok sam se ja sjetio fotkati, ostalo je samo ovo

Kugla

Cijeli dan na turniru sa sinom, žena radi popodne, i opet sutra, a ja opet ranom zorom na turnir kuhati za klince doručak pa na prosvjed, zato sam sad zgotovio sarmu za sutra i kiflice za turnir  :ok: :jede: Ode sad na pivo  :ok:

pajdo77

E kad si posao napravio možeš i dva :pije:

Zoran Š.

malo isprobavao GoPro pa napravili Jocker i ja grah na vodi, ja sam zeleni Jocker je plavi