Neće ovo valjat

Autor Slaven, Studeni 29, 2012, 08:24:18

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

DIDAPATAK

...ono..kad pripremaš ženu na kupnju nove opreme/ili je pronašla kupljeno.. :BangHead:
..pa je izvedeš na ručak  :stripii:
.. :baba:

mossi

Dida, ja ni zelene feedere još nisam prijavio, a već sam naručio treći set. Sva sreća pa si ti preuzeo crvene. Thx!

Sent from my FRD-L09 using Tapatalk

mossi

DIDAPATAK

..kad smo kod crvenih..ja moju Daru vodim sutra do familije u Baranju, ja doletim poslije (oko 18h) do tebe po DG a onda u povratu vodim nju na fiš ili perkelt..zavisi koliko bude ljuta  :stripii: :stripii: :stripii:
.. :baba:

majstor

Desert izgleda  vauuuu. Ja bi svojoj trebao kupiti restoran koliko sam pribora kupio ove godine. :sha: :eek: :takoje:
Zašto da ženu opterećujem ribičijom, to joj je dosadno. Ni ja ne brojim štikle i haljine.  :stripii: :stripii:

mossi

mossi

Teško nama po zgradama..
Juče pobegli malo do vikendice, sutra opet.. onda blokada od 3 dana..

Harley

Ja skuhao gulaš, vrhunski, ispekao zeljanicu, vrhunska klopa, mijenjao za ribu, čim uhvatim šarana pećem janje .

P.s. nemoj se smijati, vec te vidim....
Living your dreams, do not dream the life

No

:stripii: :stripii:

Tražio sam način da se ne nasmijem  :stripii:  i nisam uspio

Kako ti loviš te šarane, ja bi mogao obećati ispeći vola, kad uloviš prvog   :stripii:

:occasion14:

ljuska

ljuska

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

alex7777

ljuska

ne,e pilići na ražnju pod hitno naoćale :stripii: ili zaboravi :flasica: :stripii:

feco

:stripii: :stripii: :stripii: izgleda magla u Aljmašu  :rofl2:
BRZO I BEZ VEZE