Pored noževa šta još koristimo?

Autor Jožef1, Ožujak 10, 2014, 18:53:28

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Jožef1

Vidjeli smo razno razne predivne kvalitetne noževe. Dogodili nam se veliki ulov-soma?- da li je dovoljan samo nož? ja imam ovo, koja je već generacijama u našoj obitelji i po procjeni, preko 120godina. Ručni rad, rukohvat obložen rogom a dužina 30cm.
život ti ovisi od udice- izbjegni to zlo....

maverick

Mjerkam dugo da kupim tako nesto...ali na takvu nikako da naletim....odlična i korisna stvar kad sam na Dunavu...za osjeci koju granu kod pripreme kampa...lozenja vatre
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Greys

DUgo vremena sam gledao one setove što su bili na benzama. Ima mala sjekirica, dobar nož ... A dobar izbor tih stvari, posebno za granje i slično, ima u Metrou

maverick

A gledao sam te na benzinskoj...ne bih bas sjekiru...ovako bih nesto kao kod Jozefa
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

ossa

I ja imam sekiru. Klasicnu tesarsku. Boga mi radim s njom dosta.
Naidju krize, drukcije grize...

Darko

ja imam ovakvu stvarčicu u čamcu , odlična za odrezat granu , nacjepat drva , filetiranje ribe , rezanje špage od sidra .... :stripii: :stripii: :stripii: :stripii: :stripii: :uf: :uf: :uf: :uf: :uf:

Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

Jožef1

Citat: Darko  u Ožujak 10, 2014, 19:42:15
ja imam ovakvu stvarčicu u čamcu , odlična za odrezat granu , nacjepat drva , filetiranje ribe , rezanje špage od sidra .... :stripii: :stripii: :stripii: :stripii: :stripii: :uf: :uf: :uf: :uf: :uf:

Darko samuraj- bješte krivolovci  :thumbsup:

Greys

Miro, baš to što si stavio sam gledo, odlično mi izgleda

maverick

Miro

Nije sa ebaya.
Original Gerber uzet iz Replikarta. Inače top trgovina za nozeve i takve stvari jedino sto vise nemaju Gerbera ali imaju gomilu toga.
Americki Ontario je jako dobar.
www.replikart.com

Juzba

Ja sam sebi napravio prije 15-ak godina mačetu, al je to prije sablja :toothy12:, reže, sjecka, pasira........ma ko bombona :icon_thumright:

........al ju nikad nisam slikao......
Ko izgubi dobitak dobije gubitak.

Jožef1

Uslikaj  :eek: zamo kako stim ganjaš kvakija  :stripii:

Juzba

Ko izgubi dobitak dobije gubitak.

zvona

Moja dva noža..mačeta..i testera kod komšije na stavljanju drški..imo odličnog materijala pa si skrojio svega po malo..