Manns baby - 4

Autor zanderman, Ožujak 13, 2014, 11:38:25

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

zanderman

dosadašnje spoznaje mi govore da relativno malo varaličara zna da osim nadaleko poznate serije baby -1 postoji i baby -4.
Na slici su oba modela: donji, -1 ima plitki zaobljen trapezast kljun i roni 1 stopu (o,30468 m) a gornji -4 ima znatno veću nezaobljenu paktu i ide do 1,2 metra (cca).Postoji i - 6 , ali o njemu nekom drugom prilikom.Svi love sve. Rijetko univerzalna varalica.Hvala Tommu Mannsu na ovoj legendarnoj varalici, dakako i većoj braći.

maverick

Na 4 sam upisao samo somče ali na jedinicu vala bas sve
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Greys

Na jedinicu sam upisivao lijepe ribe. I na Baby Mid, i na Tiny-ja ... Imao sam ih u dvoznamenkastoj brojci, ostavio si par komada, ostatak je Maverick uzeo

maverick

Ja mislim da ih imam preko 20 kom u zalihama  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Kugla

Prvi vobleri sa kojima sam se susreo još prije rata su bili baš takvi, pokojni otac donosio iz Njemačke, zvali smo ih kruškice, nismo tada ni bacali intenzivno kao sad, ali znalo je biti somčadi na njih.

Lomnica_city

Ja ga nisam NIKAD overio, a imao sam ga u mojoj omiljenoj boji, crno beloj (koju nisam nigde video do tad), mislim na Baby -1 koji vidim hvalite i vise od -4, za soma je mali za neke ozbiljnije udice a da se ne mrse, za klena moze...

Greys

Lomnica, zeznio bi se da je Baby -1 mali, ima jaku vibru, a udice - promjeniš i tu završava svaka priča.

Mornar Popaj

Ako bi morao bitrati jedan vobler koji bi ponio na pusti otok, bio bi to baby -1 i da ne zaboravim, ako netko ima viška jedan ili dva, rado bi kupio.
Život je cesta pa biraj gdje ćeš. Al' zalud grabiš i zalud stječeš, kad tamo gore ništa od toga ponijet' nećeš.

Lomnica_city

Zbog udica mali sam napisao, umalo da se prebacuju i vmc 9632 #4, koje su male i papagajkaste, ne bodu bas najbolje a nisu ni nesto jake, bacao sam ga nekoliko noci i veceri, nijednom upisao, i onda prosledio drugu...

Vlada Tadic

Dosta somova i klenova sam upisao na minus 4 .
Kod mene ima veliki +

tutnja

Ja danas "iskopao" svog oldtimera. Kupljen prije 20+ godina, ako dobro pamtim imao i par ulova. Rijetko bacan jer su tada Rapale bile "zakon".
Kasnije služio kao privjesak za ključeve, ali ću mu dati priliku da se dokaže uz nove "igrače"

Poslano sa mog LG-G6 koristeći Tapatalk

maverick

Prevrijedan za privjesak  :clap2:

tutnja

A jbg, tako mu "pao grah". Prešao u šaranaše, žena, djeca, blabla.. Ovako je bar "spašen" od promjene vlasnika, sad bar imam oldtimera u voznom stanju

Poslano sa mog LG-G6 koristeći Tapatalk