Rapala Magnum 13 oli ti Husky 13

Autor zanderman, Ožujak 20, 2014, 20:31:03

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

zanderman

Evo posla za mlade varaličare: na slici gore i dolje je rapala magnum a u sredini je rapala husky 13, legendarni" mutavac", koji hoće imati svi. Od balze su svi.Oba imaju 13 cm.A imaju i nešto vidljivo različito? Otvaram diskusiju!Tko je stariji, tko je bolji.........?

Juzba

oba dobra a nisam siguran koji je stariji, stara su oba :icon_thumright:
Ko izgubi dobitak dobije gubitak.

Sg.Pepper

Husky je legenda, imao sam ih preko nekoliko, palo puno smudjeva i štuka na njega,
sada mi ostao samo jedan i njega samo gledam :crybaby2:
p.s ako neko ima viska koji nek se javi :wave:
dec d vej aj lajk it....

Lomnica_city

Peperu Husky 13 se pravi ponovo, lane je pokrenuta opet proizvodnja i za oko 8€ ga mozes kupiti novog...
Ne znam razlike ovako sa slike, mislim da Husky ima malo sitniju vibru jer Rapala olovo stavlja oko troka a on ima 3 troke, i koliko sam primetio vecina Magnum voblera je gabaritnija u bokovima od "obicne" brace...

Mornar Popaj

Imam jedan stari rapalin magnum, made in finland, sa metalnim kljunom i dosta se razlikuju.  :occasion14:
Život je cesta pa biraj gdje ćeš. Al' zalud grabiš i zalud stječeš, kad tamo gore ništa od toga ponijet' nećeš.

MIKA

ovdje se vidi jedino razlika u trokukama (magnum 2 a husky 3 kom)
Čovjek se rodio umoran, a živi da bi se odmorio :D

Sg.Pepper

neki dan u skorpionu gledam rapale i nisu imali i jos pitam trgovca da nema neki husky
negdje zaturen i lik kaze da sam 10000000ti koji ga to pita al nema ga, jebem li ga di da ga nadjem?
dec d vej aj lajk it....