Owner ST-66 trokrake

Autor Greys, Ožujak 24, 2014, 20:27:53

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Greys

Jedna od najkvalitetnijih trokraka danas na tržištu. Po meni osobno, daleko kvalitetnija, jača, žilavija, od VMC trokaka. Ne puca, i mišljenja sam da može svakog brku izvaditi na našim vodama.
Owner ST-66, ujedno kod nas predstavlja i brutalno visoku cijenu, koja se zna kretati i preko 10ak kuna za komad (Fisherman ZG 8komada cca 70kn)
Jeste li ih probali, i gdje ih nabaviti znatno povoljnije?

ossa

Teško će biti znatno povoljnije. Kod nas su oko 9eur pakovanje. Ima ih u formaxu vidim.
http://www.formaxstore.com/proizvod/5497
Naidju krize, drukcije grize...

Greys

Užaš, dakle 10kn za komad  :icon_puke_r:

ossa

Kupujem i ja ownerice, ali imam i excaliburki za voblere koje su ok. A eagle claw opet za glavinjare i vmc takodje...
Naidju krize, drukcije grize...

maverick

Ima ih na 4-5 voblera....a za ostale su preskupe jer imam kantu voblera....
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

tole

ma daj nemojte me jbt da vam to treba na voblerima...pogotovo tebi Greys sa onim tvojim strunicama koje koristiš :stripii:

Greys

Whiplash 0.15mm je na šubleru izmjeren maaasno debelo od toga. A sada za proljetni i ljetni period stoji PowerPro 30lb, i neželim se dovest u situaciju da me razvali riba, a u 2013.g mi se dogodilo nekoliko puta, od toga je jednom trokraka bila kriva. Meni dovoljno.

Lomnica_city

Citat: Greys  u Ožujak 24, 2014, 20:27:53
Jedna od najkvalitetnijih trokraka danas na tržištu. Po meni osobno, daleko kvalitetnija, jača, žilavija, od VMC trokaka. Ne puca, i mišljenja sam da može svakog brku izvaditi na našim vodama.
Owner ST-66, ujedno kod nas predstavlja i brutalno visoku cijenu, koja se zna kretati i preko 10ak kuna za komad (Fisherman ZG 8komada cca 70kn)
Jeste li ih probali, i gdje ih nabaviti znatno povoljnije?

Zasto mislis da su daleko kvalitetnije i jace od VMC troka, evo meni sad skoro stigla tura 9626 troka od VMC-a, apsolutno se NE moze otvoriti nicim u velicini 2, za keca tek da ne pricam, to su velicine inace za glavinjare/voblere 6-8cm odnosno 8+cm.
Jedina mana, hoce da vremenom uhvate malo korozije u Bronze varijanti, koja je inace najjeftinija, preporuka je da se uzmu Nickel, samo trunku skuplje...

Te Owner imam i ja inace, samo sam se zeznuo pa umesto 1 uzeo 1/0, stoje mi badava a skupo placene (tad 6€ za 6 komada), jer su nenormalno debele, ne vidim cime bih ja probio usta somu, treba mi rasan 200 gramac!
Imam i broj 2 doticnu i u rangu je VMC 9622 u toj velicini po snazi (koja je klasu ispod 9626), jedino sto ne rdja lako, iznenadjujuce da uopste hoce da rdja ali hoce.

miha

treba mi neka trokraka ... suma sumarum ovog teksta gore je koji ,koju trokraku za vobler nabavit ?