Izrada FLOSA za čamac

Autor maverick, Travanj 03, 2014, 21:18:50

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

im84

Prijatelj pravi flos, može li mi netko reći točnu specifikaciju što je sve potrebno za flos 3x6m?
#foxrage
#fox_rage_fishing

maverick

Neki rade a neki kupe gotov...Vedro i Tomo odose za Karasicu...nadam se da ce stici do utakmice  :stripii:

aluminium oxide electrical conductivity
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

vedro

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

maverick

maverick

Denis radi flos...vjezbao je malo pa sam i ja dobio produžetak flosa..dva metra duzine i plan je da napravimo neku adaptaciju da čamac bude malo odvojen od samog flosa...mislim to je plan ...budemo vidjeli sta ce ispasti od svega  :stripii:

maverick

maverick

Treba malo i ofarbati s vremena na vrijeme

ljuska

Da li je ko probao i da li se može napravit flos od onih rebrastih cijevi za kanalizaciju

maverick

Može i odlično izgleda....samo na kraju ispadne dosta novaca...dvije cijevi pa čepovi...Trazili smo nesto povoljnije pa opet zavrsili na burićima

flutikazon

Citat: ljuska  u Listopad 21, 2024, 20:42:03 Da li je ko probao i da li se može napravit flos od onih rebrastih cijevi za kanalizaciju
Zovu se korugovane cevi. Ako budes trazio izradjuju se od polietilena (PE) ili polopropilena (PP). Veci SN u oznaci 4, 8.. nosi veću cvrstocu na pritisak

Mornar Popaj

A imaju kod nas i firme koje te cijevi sa obje strane zavare da budu nepotopive.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Život je cesta pa biraj gdje ćeš. Al' zalud grabiš i zalud stječeš, kad tamo gore ništa od toga ponijet' nećeš.

maverick

Da ima ih par ali realno mi ovakve floseve pravimo za par stoja matrijala i koju bocu pelinkovca kao pogonsko gorivo  :stripii: ...Mislim da dvije cijevi s prihvatima za konstrukciju kostaju milju i pol do dvije eura...Do sad to nije imalo smisla jer smo bili na divlje vezani i na tudjoj parceli. Sad kad smo registrirani možda bi investicija i bila opravdana ...Siniša (ps) mi je nedavno slao sliku nekog takvog flosa...izgleda bas odlično...A opet s druge strane mnogi ni nemaju čamac koliko košta takav flos . Meni su lijepi i oni vezovi s kućicama...ali jednostavno sve to zahtijeva puno više vremena...drukčiji stil života itd itd

maverick

maverick

Evo nas...napokon zavrsili...preselili se...sad čekam da Denis okrene nešto radi useljenja...na ražnju...naravno  :clap2: