Izrada FLOSA za čamac

Autor maverick, Travanj 03, 2014, 21:18:50

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

Pošto nam se tepison pokazao kao loše riješenje na onim aluminijskim panelima...iskidao se na mjestimo gdje najvise hodamo...razmisljali smo da napravimo protukliz od boje i pijeska....I dodjem danas na pecanje a ono delegacija nadzire radove a Ćava farba...moze biti da od onog Jurinog soka...ili benzinskih para malo su se zaigrali pa su mi usput malo zafarbali i čamac  :veryangry: pa sam morao brisati razrijeđivačem...ali ajd..šta cu dobar sam s njima pa im je oprošteno... :stripii: A  Ćava je fino odradio ...čak mi se i sviđa...jes da se ovaj put nisam zalagao...ali ajd.. :stripii:

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

maverick

Moj cimer ima fiks ideju da natkrijemo flos...

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

DIDAPATAK

..ima mjesta i za roštilj  :jede:
..još da ima ogradica za nas  :crutch: i ja bi se uselio  :icon_thumright:
.. :baba:

Darko

znaš da te od njegovih ideja bole leđa  :stripii:
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

šajzika

Cimer ima super ideju :hi:
Samo naprijed ja cu pomoc kolko mogu :stripii:
Audentes fortuna iuvat

maverick

Neki dan se probudio lijen više nego obično  :stripii: pa kaze da napravimo nesto kao garazu...da ne mora navlačiti ceradu  :uf:

mossi

:notworthy:

Meni trebate obojica: jedan sa idejama i jedan da to sprovede u delo!  :rofl2:

Ovo sa garažome je  :ok:

maverick

Bez obzira koliko ja bio spretan s alatom i ovih deset prstiju...kad krkan svaki dan prilikom ustajanja ima neku fiks ideju.... :stripii: ...tesko je to popratiti.To cemo sad malo razraditi pa na proljece radimo garage  :uf:

mossi

Mislim da ima barem jedna u dunavcu gde je marina Apatin.  :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright:

Mariorhr

Ćava vjerovatno razmišlja da rješi sve što ima dok ne dođe u vaše godine...onda mu se više neće dat  :stripii: :stripii:

Sve u svemu  :thumbsup: za radove a i nove ideje...da mi niste daleko došao bi bodrit (naravno s obale)

maverick

A ne...dodji ti svakako...ali tko zna mozda ga i prodje do proljeca... :stripii: a on kad bude u nasim godinama...niti ce p.cati...niti ce pecati....sreca pa je dobar s nama pa ga pustimo da malo gleda iz prvog reda  :stripii:

TonyC

Pa koji vam je . Svojevremeno sam izmislio pod od paleta u bogazu , i svi me pljuvali , kao ja sam majmun , sad ih svi imaju . Tako bi bilo i sa garazom .
Zamisli koja jebenica .
Da je puno posla je , da je puno para , je , al zato .......

Darko

pa napravi onda garažu od paleta  :stripii:
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

TonyC

Kugla

Tonyc uvijek si dežurni krivac, al pusti, svi će oni doć po nacrte za garage  :ok: