Izrada FLOSA za čamac

Autor maverick, Travanj 03, 2014, 21:18:50

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

retfala

malo rano ste krenuli spuštati flos pa sam zaspao na početak. stigao sam u birtiju gdje je bilo najnapetije :takoje: :toothy12:

Retfalački mačak

Ja sam svjedok da si se bez ustezanja uhvatio posla da sa konobaricom spojiš poslove.  :takoje:
Bilo ju je čak milo za gledati, a ti si bio poslušan i  primjereno uslužan.  :stripii:

DIDAPATAK

..nije mi jasno  :sha: jel to bilo porinuće flosa..ili generalka okupljanja :rofl2:.
.. :red_indian: de dodaj troškove porinuća :flasica: :pije: da dobijemo realnu sliku troškova :stripii:..
.. :hi:

TonyC

Citat: Darko  u Travanj 09, 2014, 20:29:46
s obzirom da je Ćavo sudjelovao i izradi ja sam ugodno iznenađen  :ok:

Šta da ti kažem ,  :BangHead:  ,   :thefinger:                                                                                   :stripii:

Darko

Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

TonyC

Ti si moj drug , tebi mogu , drugi bi se našli Extra uvrjeđeni  :stripii:

Darko

vidim da ti je ovaj smajlić  :thefinger: najdraži  :stripii:
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

maverick

Ćava je neki dan po kiši montirao signalne lampe...ja sam drzao kišobran ali na obali  :stripii:

i na kraju fino izgleda

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

šajzika

Audentes fortuna iuvat

maverick

Sad samo moramo pricekati sumrak da vidimo malo romantike  :stripii:

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

KvacakZu

šajzika

eh da zaboravio sam reci ,
imao je flos , uzi dio gdje se veze cavin camac šajzikin test, i mogu reci da je prosao sa 5  :icon_thumright:
iznenadio sam se da je tako uzak a tako stabilan  :icon_thumright:
Audentes fortuna iuvat

maverick

A odakle ti dozvola da se penjes  :stripii: sad cu te tuziti Ćavi... :stripii:

šajzika

ipak sam admin i imam pristup svemu  :stripii: :stripii:
bas me zanimalo sa mojih 100+ kg kak ce biti stabilno , i mogu slobodno reci da je polozilo ispit  :icon_thumright:
Audentes fortuna iuvat

maverick

A je...solidno je bez obzira sta su svi imali neki komentar i sumnjali u majstora  :stripii: sad čekamo da padne voda pa idem u izradu nekih stepenica