Izrada FLOSA za čamac

Autor maverick, Travanj 03, 2014, 21:18:50

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

ČADA

TonyC nebi ja al moram,  naredili mi.

Slaven

Jel to mercuryju ne paše mutna voda :laughing7:

ps. šta se dogodilo

ČADA

ne mutna nego visoka i di koji balvan ( drvo, grana )  :stripii:

ČADA

miha

sve je divno sve je krasno a kako protiv toga se borit.takav je teren i kod mene razmišljam o pontonu al sad sigurno odustajem .

rj

za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

Juzba

e, zato je na savi nemoguće imati ponton, pogotovo kod mene, vanjska strana
Ko izgubi dobitak dobije gubitak.

Retfalački mačak

Citat: ČADA  u Svibanj 05, 2014, 11:02:24

Eto sta im se desilo.
Ovo je u svakom slučaju velika šteta, ali nema veze sa mercuryem. Kriva tema. Tema treba biti :Loša pozicija flosa, moguća događanja i sl.
Imao sam iskustva, ali su bova i veliki bubanj veš mašine betona  i veliki balvani bili u pitanju, a ne motor. Motor je bio samo moguća kolateralna šteta . Sva sreća da postoji uvijek dobar nož koji reže sidra.

ps

Vozi ToniC Walpija, Kuglu i mene sa okupljanja, kaže Kugla " došlo je metar vode, ali je sreća da nenosi grane i smeće" to Vas je on urekao.  :takoje:  :takoje: :takoje:   

maverick

Problem je kucica iznad nas...koju kugla uredno odrzava  :stripii: kucica skuplja smece i kad nakupi 15 metara drveta onda dio probije i porusi sve pred sobom, sreca u nesreci sto je čada naisao na pecanje u prevom trenutku...sto je flos i sve napravljeno dosta dobro i sajle su izdrzale...popucao je nosac na obali koji nosi sajlu....sve je sanirano...uredno vraceno na mjesto ali prijetnja od kucie postoji jos uvijek....steta na camcima na srecu nema mada je malo falilo...sreca je i sto je tonyc bio trezan ranom zorom...sto se za ostale sudionke nije bas moglo reci  :stripii: sve rastavljeno i sastavljeno....a mili susjed pod hitno mora na kucicu ....
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

TonyC

sve je dobro prošlo , al fulana tema definitivno !   Mercury je to šta vam je !!!!!!!!!!!!!!  :rofl2:

Kugla

Mili susjed je bio u 12 na vodi, falilo je 2 cm da se potopi čamac od one kiše u njemu, to sam izbacio, sidro opet zapelo ali sam i to riješio. E sad da nema kučice vas bi odnijelo jer kučica zaustavi sve granje, i danas sam pokušao čistiti ali nisam uspio sve počistiti, sutra opet akcija, a da nema te kučice sve ono kod mene bi završilo kod vas i odnijelo bi sve flosove, kučica vas čuva a vi na mene zlo. Samo što sad kad je ono veliko stablo uklonjeno i kučica opet stoji kako treba sad poneko smeče završi i kod vas jer tako voda dere kad raste, a danas sam pratio i svo to smeće duđe iz karašice, kum i ja bili i gledali koliko smeća i granja ide iz karašice i to je problem jer kad dođe do Drave jednostavno ne ode Dravom već se zavrti tamo oko ušća i u kučicu. A sve što ide Dravom to nije problem osim po kojeg komada. I ne prođe susjed ništa ispod već sve ide iz Karašice ili 90% zastane kod mene a nešto što voda potjera malo jače to završi kod vas.
"Živi kako možeš, kad ne možeš onako kako hoćeš."
www.lureti.hr
www.facebook.com/edukacije.lureti
www.facebook.com/lureti

walpy

Mislim da je Kugla u pravu! :uf: :uf: :uf:
Njegova kućica Vam glavu čuva! :hi: :hi: :hi:
I još nešto,ima velika grana koja je zapela za sidro kod Zvonkecovog čamca ( ili Jurinog ) pa im recite da to riješe!
Nikada više ne planiram.
Ja samo živim ovaj život.
Ponekad kako želim,
ponekad kako moram.

Slaven

Uuuuuu pa vi tamo imate velikh problema :icon_scratch:

maverick

Čamci su rijeseni...i kod toktiza je izvadjeno stablo....kucica kad je cista nema problema....bili smo i sinoc i jutros....kucica skuplja i u jednom momentu otpusti vecu kolicinu panjeva i onda imamo problem....britva je tu na forumu i nema tu neke nauke...ili cisitite kucicu ili se selite  :stripii: ......ovo cemo sve prebaciti u temu flos  :ok:

A neka imam sliku da šlepam mercury pa nije mi nista vise tesko...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"