Limeni čamac: priprema i zaštita

Autor silure, Travanj 08, 2014, 16:10:57

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

A to radiš sebi i uvijek na kraju imas neko posebno zadovoljstvo kad bude gotovo i kad budes plovio....čamac je nov pa se sve to isplati ako ga ne budes mijenjao  :hi:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Darko

heben je to posao , ali koliko da god platiš nekome taj ti neće to tako kvalitetno i detaljno napraviti kao kad radiš sam sebi , silure  :hi:
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

silure

Istina osjecaj je lijep kada sam danas navecer uz cigaretu gledao svoj posao...to je istina  :thumbsup: sto se tice zamjene...mislim si ga ostaviti makar 10-ak god, nadam se..za ribolov mi je dobar iako je od lima dobro cu izolirati dno da prigisim da ne zvoni...a kad.sredim ciste financije tada cu kupiti nesto bolje

šajzika

jako si ti to ljepo odradio. bas pratim od pocetka :)
jedino neznam kakav se pomocnik pokazao :)) 8)
Audentes fortuna iuvat

Jožef1

Prijatelju mladi, lijepo je čitati ali barem meni nije potrebno zahvaliti. Ono mlo što sam pomagao, radio sam sa užitkom  :ok: da mi barem nije akumlator u banani. Auuu, kako ti tek žena kuha  :ok:  :clap2: Dobro je dok imaš susjeda prekoputa- pravi savjetnik  :uf:  :stripii:
život ti ovisi od udice- izbjegni to zlo....

silure

Skoro bi nesto reko eee nosi si ga kuci.... Ubio me u pojam nedam mu vise cugat...joza se pokazao nema sta...kad bude gotovo bit ce aldomas  :pije:  :jede:

Jožef1

Akumlator sredjen, budem li još potreban (osim boje skidat  :stripii:) računaj na mene  :thumbsup: Ne može čamac suh na vodu  :no: Dolazim jedino na aldomaš, bude li marko prisutan  :stripii:  :flasica:

silure

Sljedeci tjedan slobodan paa navrati malo.....imas li kakav 1kvadrat lima od jedno 1,5-2mm?? Treba mi za pad na koju varim stolicu da neodem do grada radi toga

Jožef1

Pogledat ću pa ti javim. nego minimum 2mm, nikako slabiji  :ok:

silure

silure

Zanima me gdje i koji zahvalni tepih da nadjem za patos i koliko je zahvalna hempelove 2komponentneboje...nekako me krem boja privlaci :icon_scratch:

maverick

Zahvalana za sto...otpasce prije ili kasnije kao svaka, ako gledas na prljavstinu bolje ne...sto se tice tepiha, najbolji je onaj s gumenim tockicama na donjoj strani...relativno se brzo susi i dugo traje.....mada mislim da za limeni camac tepison nije dobro drzati stalno...vec cisto komad koji drzis u palubi pa vadis kad ides na pecanje
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

silure

Onda cu razmislit o tepihu...nadam se da je dobra hempelova zavrsna dvokomponentna boja...mislim kvalitetna i u potrazi sam za ceradom gdje bi to mogao provjeriti?!  :icon_scratch:

maverick

A plave mislim da ima kod ikice...ne znam ima li sta onaj na jugu na kruznom....

silure

Kod ikice??nisam znao da drze cerade...nazvat cu sutra radnju da pitam bas za cijelu duzinu camca mi treba...hvala na info  :thumbsup: