Limeni čamac: priprema i zaštita

Autor silure, Travanj 08, 2014, 16:10:57

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

silure

Krenuo sam i ja u malu rekonstrukciu svog camca,nadam se pomoci ako negdje zapnem slike cu stavljati kako budem radio pa vasi savjeti meni pomoci ce i nekim drugima...

silure

ovako je tesko isla boja sa stranica...zato je ispod korodiralo..

silure

ali dno je bilo gadno za struganje,jako gadno

silure

Jos puno puno posla imam..dovesti lim do potpunog sjaja i temeljito ga odmastiti i oprati...zatim light primer pa high protect pa light..."kao" za limenjaka bi trebala tim redosljedom zastita...iako sam dobio preporuku samo high protecta u par slojeva...e saaada

Greys

Vjerujem da si se napatio dok si tu farbu skidao. Samo požuri, do 01.05. mora da bude gotovo  :bye:

silure

Bit ce  :icon_salut:  imam dosta za nadograditi i popraviti:dijelovi koji zvone(patos),cerada+nosaci,fixni  nosac za sondu,rucno podesivi flapsovi,sjedalo podesivo po visini za varalicarenje, tapaciranje unutrasnjosti itd imam posla...mozda od nekih zamisli odustanem ali cvrsto odlucio potrositi 2-3 somceta kn

Greys

maverick

Bice to ok....samo ja bih ipak to malo reklamirao onom tko ga je pravio.... :ok:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

silure

Nosac je gotov sada cu variti "cahuru" kao cijev u koju ide nosac tocno na knap i taj nosac sonde se moze pomjerati po dubini pomocu osiguraca i rpica na fixnoj cijevi i tokodje mogu sondu povisiti da.ne bude u vodi ili jednostavo skinuti nosac a fixna "cijev" ostaje .... Jednostavno.... I pati me jos nesto...jbn stolica podesiva po visini...htio kubiti koznu barsku sa naslonjacem pa prepraviti...vidio sam negdje u os samo nekih 400 kn..nemam druge jbg

Jožef1

Uopće nije bilo tesko skidati boju  :uf:  :stripii:  :stripii: Biti će čamac ko bonbončić  :ok:
život ti ovisi od udice- izbjegni to zlo....

silure

Ako bide danas plata sutra ide i farba ako ne onda varenje samo nekih sitnica...ono za sondu i kukice za tendu

silure

malo se napatio da dodjem do sjajnog lima ali uspio sam donekle i odmastio iprvi sloj je gore

Jožef1

život ti ovisi od udice- izbjegni to zlo....

TonyC

Veliki posao , temeljito si započeo , svaka čast !
Izdrži do kraja ! ! ! !     :icon_thumright:   

silure

evo i sljedeci sloj nakon 5h tonyc mislim da ovo vise nikad necu raditi radje cu nekome platiti...uzas... I zahvalio bi jozepu koji mi je u pripremi puno pomogo i mavericku na uputama...ali jos imam puno posla