Limeni čamac: priprema i zaštita

Autor silure, Travanj 08, 2014, 16:10:57

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

silure

boga mi bit ce tezi hehe upravo farbam prrvi sloj...uzas imam curaka a ta hempel boja brzo stisce i tesko razmqzem curke poludit cu

šajzika

to sve vise i vise lici na preljep camac  :icon_thumright: stvarno si si dao truda i rezultat neoizostaje  :clap2:
Audentes fortuna iuvat

Jožef1

Citat: mossi  u Svibanj 23, 2014, 16:24:32
Ne preteruj stim premazima, otežaćeš čamac pa će ti trebati jači motor.  :stripii:
Već razmišlja nekih 120ks  :icon_scratch: Pa gje si Silure prijatelju  :sha:
život ti ovisi od udice- izbjegni to zlo....

maverick

Jbg  silure ce morati ubaciti onih par zadnjih slika jer su nestale tokom ovih zezancija s forumom
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

silure

Ma nema problema budem ubacio slike prije nego ga vozim na dunav

dr.Ivo

Evo da i ja stavim sliku dvije pripreme čamca, sada će lovostaj prestati a mi nismo spremni  :no:.
Al bit će:

silure

De mi reci ovo na dnu je temeljna prajmer?? I sada sam ja napravio gresku...preko poly enamela sam isao sa hempalin enamel ali do dna...i sta sad?? Neznam a cini mi se da nemogu preko hempalin enamela sa hard racingom..neznam mogu li iako sam hempalin mijesao sa razrijedjivacem od hard racinga??????

silure

jps ide ta srednja klupa ali uglavnom to je to...sad antivegetin i sitni popravci sa zelenom bojom poput onog stolica za sonar (mezicu,kavicu i brljicu) vise nego sonar

silure

evo upravo i zadnji sloj antivegete :ok: sad moze na vodu

Kugla

Silure jako lijepo, puno truda i rada i rezultat je  :ok: :clap2:

silure

Hvala frende...dosta je sad na pecanje hehe

DIDAPATAK

..veliki trud, poprilično para ..ali rezultat fenomenonalan  :notworthy: :clap2:
..neprocjenjivo  :ok:...
.. :baba:

silure

Potrosio sam se dosta...ode lova..nije samo boja u pitanju vec i koje kakve sitnise pi 30-30kn pa se nakupi...najgore kada mi pofali razredjivac koji kosta 27kn a zbog toga moram do grada i potrosim 50kn goriva...ajoj ma necu ni misliti na sve to..pa kupim sredstvo za skidanje boje koju ne poznajem i kupim vise komada a ona nista ne odradjuje...kirbaj...hehe

Jožef1

Svaka čast  :clap2: jao koji čamac  :hi: reko ja, Silurin čamac izgleda ko bombončić  :icon_thumright:
život ti ovisi od udice- izbjegni to zlo....

silure

Hehe..hvala frende...za prvi puta ovakav veci zahvat nije ni lose hehe