Stanje čamaca

Autor maverick, Travanj 14, 2014, 17:53:29

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

Pošto svi povremeno obiđemo nečiji čamac mozemo tu napisati da ostali nemoraju taj dan ici bez veze. Obisao ogranak Josipovac...sve je pod kontrolom  :ok:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

maverick

Jeli ide uopce netko na Dravu pogledati čamce...ili je opet red na Juru  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

grga

dok je jura bio u aljmašu ja nisam ni razmišljao o čamcu .nadam se da ćete ga oterati  ili da neće ništa upecat pa se i sam vrati . :crybaby2:

maverick

Mogu ti reci koliko puta on obilazi čamac dodje nam da mu tenkiramo čamac....samo da ne ode  :stripii:

šajzika

danas sam obisao darkov camac i sve u redu  :stripii: :stripii: :stripii: :stripii: :stripii:
otici cu i popodne jer se jako brinema  :thumbsup:
Audentes fortuna iuvat

maverick

Bio sam poslijepodne na vodi...čamci su ok...voda je nesto u padu pa ce opet gore....

maverick

Tko ide danas do Drave...blato je da ne teram auto bez veze  :stripii:

Slaven

Išo sam ja danas prkeko mosta iz Baranje i vidio sam ogromno stablo kako pluta tik uz desnu obalu i lagano ide prema dole :laughing7:

Darko

to ne pluta , to je tamo zaglavilo na sprudu  :hi:
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

jura

Ja obišao i sve uredu, nije blato možeš potrošit litru goriva :toothy9:

maverick

Odvezao me Cavo...po onoj najvecoj kisi je namontirao lampe na flos  :stripii:

TonyC

:thefinger:   . nisam mogo dozvolit da to sam radi , završila bi mi akubušiljica ko njegov ajfon  :rofl2:

maverick

A cek da slike okacim ...brise camac a kisa pada  :stripii:

jura

Punac će te ubit stavi nešta na onu sajlu izguli ćovjeku kanu :uf:

TonyC

A čekaj da ja tvoju sliku stavim di čistiš prilaznu dasku  :rofl2: