Stanje čamaca

Autor maverick, Travanj 14, 2014, 17:53:29

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Grof

Britva ako ozbiljno nudis besplatan vez u zamjenu za cuvanje objekta od granja i drugih gluposti ja sam zainteresiran. Obzirom da sam se preselio u Josipovac vise mi to odgovara od Pampasa.
Tu je brate odmah iza panja

britva63

Citat: Grof  u Lipanj 02, 2016, 19:05:18
Britva ako ozbiljno nudis besplatan vez u zamjenu za cuvanje objekta od granja i drugih gluposti ja sam zainteresiran. Obzirom da sam se preselio u Josipovac vise mi to odgovara od Pampasa.
moze nema frke, imas moj broj telefona u oglasu gdje ga prodajem na forumu, pa sad sam u guzvi nesto a mozemo se cuti iduci tjedan, jedino sto trazim da neostane na suhom splav i da se granje i ostala sranja koja se zakace rijesavaju ako ti to odgovara nema frke

Grof

Moze javim ti se u ponedjeljak
Tu je brate odmah iza panja

Kugla

Citat: maverick  u Lipanj 02, 2016, 16:02:59
Znas da je danas mlb-u palo na pamet da kupimo ti drugi čikl  :ok:
A ne ne, ne treba, onu gestu i pomoć mnogih dobrih ljudi na ovom forumu neću nikad zaboraviti, iako je bilo i zlih jezika i neke stvari tek sad saznajem, ali nema veze u svakom slučaju ovaj puta sam to rješavam.
Britva Grofe, jedno mjesto će te nadam se ostaviti slobodno za mene u dogledno vrijeme, dok sam imao čamac tamo redovno sam bio svaki drugi dan nekad i svaki dan dolje i brinuo zar ne, i dobro znam što je čistiti svo ono granje, ali nije bilo teško

maverick

A najbolje je bilo kad si ti bio...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Kugla

I danas sam bio malo do ušća naveće i pregledao jel sve ok, to mi navika i kad god mogu svratim, ko zna ako sve bude po planu valjda ču riješiti čamac i to izgleda da ću nešto praviti, još petu za selvu da nađem i to je to, ako bude mjesta na kučici i za mene ok, ako ne hebiga ugurati ću se negdje.

britva63

Citat: Kugla  u Lipanj 02, 2016, 21:40:55
I danas sam bio malo do ušća naveće i pregledao jel sve ok, to mi navika i kad god mogu svratim, ko zna ako sve bude po planu valjda ču riješiti čamac i to izgleda da ću nešto praviti, još petu za selvu da nađem i to je to, ako bude mjesta na kučici i za mene ok, ako ne hebiga ugurati ću se negdje.
Frende tebe mjesto uvijek ceka dok god imam taj splav, ja ionak nemam vise camac i cisto sumljam da cu ga ikad vise imati,, izgubio sam volju za to, a splav je dovoljno velik za dva camca,, nekad su tu bila tri camca i nije bilo frke,, za dva uvijek ima mjesta nesekiraj se

britva63

Citat: Grof  u Lipanj 02, 2016, 19:12:25
Moze javim ti se u ponedjeljak
ocito se predomislio ,  :sha:

maverick

Nije mu još čamac gotov...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

ht

u zimskoj luci živi urnebes, otkinulo se par čamaca, izbacivao vodu 2 puta, idite provjerite čamce

šajzika

Blažena cerada :stripii:
Kaže stari da su na Neptunu momci sa slepova uskočili i ispljuskali neke čamce jer bi sigurno ronili.
Jako puno kiše a pojedinci su aljkavi.
Jednog smo zbog tog izbacili iz kluba :hi:
Audentes fortuna iuvat

Rap

Bocno je vjetar udarao s obzirom na luku pa su camci i sa ceradom bili u problemu i napunilo ih vodom.

maverick

Josipovac dobro stoji..

Bole123

Ja imam ceradu a samo što se nije potopio