Stanje čamaca

Autor maverick, Travanj 14, 2014, 17:53:29

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

Sigurnije je oprati čamac  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Kugla

Bio do Drave, nije strašno ali ima se za očistiti snijega. Pumpa je odradila svoje dok je padala kiša, a na to ovaj snijeg i bilo jedno 10-tak cm onog teškog mokrog snijega u čamcu. Planirao ga izvaditi prije Božića i nisam stigao, sad ni sam ne znam vaditi ga iz vode ili čekati  :sha: Ne pecam više po ovom vremenu ako nađem nekoga s prikolicom d aga prebacimo kući to će biti najbolja opcija, možda susjed ponovo, susjed javi se  :director:

Garofeeder

Ja sve nesto petljao hocu-necu, sad mi ga je led uhapsio u dunavcu. Sad ce pricekat, samopraznjenje ima, nek se snalazi.

Snijeg voda je nekih 1:10, znaci 10 centi snijega 1 cm vode, 10l/m2 camca...

ossa

Kod mene sneg a bice i led.
Sliku ne mogu dodati...
Naidju krize, drukcije grize...

maverick

Ja sam danas izvadio čamac...spust u Retfali je bio djelomicno prekriven snijegom ali s dva auta je izasao bez problema  mada je vodostaj bas nizak i spust je u blagom k...... Kad me ovi danas pitaju sto vadim čamac objasnio sam im da mi je zao loviti trudne matice  i uznemiravati ih dok se spremaju za mrijest a realno ...zima mi je i ne ide mi se po tom vremenu na vodu  :stripii:  ali bilo je ok da malo lažem....i pravim se kao da toliko lovim i da se bojim da to lose utiče na riblji fond  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Slaven

Ja se pitam kako to da kod nas uzvodno odjednom ima toliko ribe, kad ono eto odgovora. Slicno se moze reci i za Dunav, samo na Dunuvu ima jedan iz Cerne, neznam kad ce taj izgubit volju... :stripii:

SMT

Kardio...

Sent from my iPhone using Tapatalk

mossi

Hvala. Sad mi sirena dignuta ko ona stvar

Bio sam i ja juče.. Veliki spust je bio zaleđen i bio sam Tarzan/Spajdermen.. to je za glavu izgubiti..

ossa

Kod.mene je isti takav nagib spusta ali bez gelendera, dva puta sam se spuštao. Jednom sam samo aterirao.

mossi

Oso, juče čist led pod velikim nagibom. Išao sam po gelenderu.. zaglavljujući nogu u ogradu.. izginuti.. to je bio čist alpinizam bez užeta.

Sent from my SM-S911B using Tapatalk

ossa

Zamisli isto bez gelendera, drzao sam se noktima za stazu.

ossa

Kisa lepo otopila sneg i led... ali jos par dana ce biti ledeno. Do tada cekam.

Slaven

Evo i nasi dravski cekaju...

I jos koja slika sa prekrasne Drave

Drava Moslavina, debeli minus u vodostaju, a i u temperaturi.